PROSLAVITE GOL

VIBER: Interaktivne i gamificirane nogometne značajke

Autor Krunoslav Ćosić

Viber potiče natjecateljski duh zabavnim i interaktivnim prognozama utakmica

Izvor: Viber

Prepustite se nogometnom duhu i slanjem poruka kroz aplikaciju Viber osvojite nagrade. Interaktivna igra prognoziranja utakmica potiče prijateljsko natjecanje unutar privatnih ili grupnih razgovora. Najbolje prognoze korisnika također će biti objavljene na globalnoj ploči s najboljim rezultatima, a sudionici imaju priliku osvojiti odlične nagrade.

Znamo da je u ovom trenutku nogomet najbitnija stvar na svijetu, dok se u Kataru održava svjetsko prvenstvo, a tijekom ostalih dana u godini je najbitnija sporedna stvar na svijetu. Nogomet okuplja milijarde obožavatelja iz više od 200 zemalja svijeta, a Viber svojim korisnicima omogućava praćenje i sudjelovanje u svakoj utakmici.

Izvor: Viber

Kako bi pomogao milijunima korisnika aplikacije u slavlju nogometnih uspjeha Viber je predstavio zabavne i navijačke AR filtre, odličan nogometno orijentirani sticker paket te međunarodne i nacionalne sportske medijske kanale preko kojih korisnici mogu pratiti vijesti o nogometnim utakmicama.

Viber će lansirati dva AR filtra za golove momčadi, tematske okvire s nogometnim loptama. Gamificirani filtri će korisnicima omogućiti da pokušaju zabiti gol. Stiže i novi paket stickera koji će sadržavati slike i izreke povezane s nogometom na engleskom jeziku, ali i na drugih 18 jezika.

Izvor: Viber

Kroz devet sportskih medijskih kanala Viber će navijačima osigurati da budu u tijeku s najnovijim pričama i udarnim vijestima o svojim domaćim timovima. Hrvati zajedno sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama mogu i na ovaj način proslaviti buduće pobjede nogometnog tima pod vodstvom Zlatka Dalića.

Izvor: Viber

Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI