ISKORISTITE PRILIKU

EVOLAND LEGENDARY EDITION: Prilika za gratis video igru

Autor Krunoslav Ćosić

Dva sjajna i jedinstvena RPG-a čiji se grafički stil i igra mijenjaju kako napredujete kroz igru

Izvor: Epic Games

Epic Games ovaj put časti s novom igrom čija je cijena 15,99 eura, igra je ocijenjena dobrom prosječnom ocjenom 4,5, a gratis je do 27. listopada 2022. Stoga ne propustite preuzeti igru u svoju biblioteku.

RPG s elementima akcije i avanture je single player igra koja uključuje ustvari dvije igre. Evoland Legendary Edition je paket koji sadrži Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution & Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder.

Drugim riječima, sastoji se od kratke priče o avanturističkim videoigrama te od malog slučaja poremećaja prostorno-vremenskog kontinuuma. Evoland je putovanje kroz povijest akcijskog/avanturističkog igranja koje vam omogućuje da otključate nove tehnologije, sustave igranja i grafičke nadogradnje dok napredujete kroz igru.

Izvor: Epic Games

Evoland: Kratka priča o evoluciji avanturističkih videoigara

Nadahnut mnogim kultnim serijama koje su ostavile traga u kulturi RPG videoigara Evoland vas vodi od monokromatske do pune 3D grafike i od aktivnih vremenskih bitaka do borbi u stvarnom vremenu, a sve to uz obilje humora i referenci na mnoge klasične igre.

Evoland II: Mali slučaj poremećaja prostorno-vremenskog kontinuuma

Stil grafike Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder mijenja se kako putujete kroz vrijeme, a igra se razvija kako se krećete kroz priču. To je također pravi RPG u srcu, s dubokim scenarijem temeljenim na putovanju kroz vrijeme: istražite različita razdoblja i promijenite povijest svijeta.

Izvor: Epic Games

Ali jeste li sigurni da posljedice neće pogoršati stvari? Pun humora i referenci na klasične igre Evoland serijal donosi uistinu epsku i nesvakidašnju avanturu, za razliku od svega što ste dosad igrali.

Windows Vista ili novija verzija OS-a je dovoljna za igranje na PC računalu, uz 4 GB radne i 1 GB slobodne memorije, uz Nvidia 260 GTS ili Radeon HD 4850 grafiku te barem Intel 2.0 GHz Core 2 Duo procesor.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI