SKOLIPIVI UREĐAJI

YOUNIVERSITY: Unikatna platforma za hrvatske studente

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung će studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih

Izvor: Samsung

Samsung je pokrenuo YOUniversity platformu za studente iz Hrvatske i regije (Slovenija i Srbija) kako bi se bolje upoznali, učili, zabavili se i usput iskoristili neke sjajne pogodnosti i testirali novu seriju Samsungovih preklopnih pametnih telefona.

U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija dostupnih na platformi YOUniversity. Aktivnosti prvog izdanja platforme predstavljat će mješavinu digitalnih i live iskustava u kojima će studenti željeti sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti.

Suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege. U ovom jedinstvenom, inspirativnom projektu za mlade u Hrvatskoj uključeni su brojni fakulteti te studentske organizacije.

Rafaela Seba
Izvor: Pave Elez, Mood Media

Studenti i studentice navedenih sveučilišta imat će priliku sudjelovati u programima platforme koji donose dobrobiti njihovom životnom stilu u akademskom okruženju i na fakultetu te nude neočekivane prilike dok će Samsung dobiti priliku izravno komunicirati s ciljnom publikom stvarajući emocionalnu vezu dok dopire prijateljskim tonom glasa i prilike koje su dotičnoj publici uistinu važne.

Studenti su važna društvena skupina koja će ponuditi buduće doktore, inženjere, profesore, IT stručnjake i druge profesionalce, a tvrtka Samsung u ovom programu vidi jedinstvenu priliku za komunikaciju s ovom mladom i vrlo važnom društvenom skupinom.

YOUniversity je prostor s pravom, mladenačkom atmosferom i mogućnostima, u kojima studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne pogodnosti. Među pogodnostima je i nesvakidašnja prilika da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta 7 dana koriste novi Galaxy Z Flip4 pametni telefon, što će pružiti jedinstveno iskustvo korištenja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Samsung kao tvrtka koja potiče inspiraciju i originalnost poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografiraju i snime svoja fakultetska iskustva i podjele ih s kolegama i prijateljima. Kroz jednostavne zadatke studenti mogu pokazati svoje ideje kreirajući tri fotografije, TikTok ili Reels videa koji će na svoj način prikazati Flex mode mogućnost novog Galaxy Z Flip4 pametnog telefona iz njihove perspektive.

Za početak YOUniversity projekta tvrtka Samsung pripremila je prigodna iznenađenja za studente koji su se prvi registrirali na „YOUniversity“ platformi u vidu Flex Box paketa osmišljenih da studentima olakšaju početak nove akademske godine.

Borna Rastović
Izvor: Samsung

Influencer Borna Rastović se već priprema za zanimljive aktivacije u sklopu YOUniversity platforme te ovaj preklopni pametni telefon koristi u stvaranju svog digitalnog sadržaja: Odlučio sam se za Samsung Galaxy Z Flip4 jer je mobitel izuzetno velika inovacija, ali i atrakcija, kaže Borna koji smatra da je u svijetu influencera danas jako bitno privući pažnju.