Microsoft Teams

MICROSOFT KOPIRA FACEBOOK: Pokreću svoju društvenu mrežu

Autor Smartlife

I dok svi kopiraju TikTok Microsoft ide u drugom smjeru

Izvor: Microsoft

Kako je i najavio Microsoft će od sada imati vlastitu verziju Facebooka pod nazivom Viva Engage, direktno unutar aplikacije Teams. Microsoft je prije 10 godina kupio društvenu platformu kompanije Yammer s ciljem da pomogne zaposlenima u povezivanju i druženju.

Microsoftova društvena mreža u suštini je kopija Facebooka. Platforma će debitirati krajem kolovoza 2022. kao rebrendiranje odjeljka Communities unutar Microsoft Teams aplikacije.

Kao Facebook i Instagram i Viva Engage će imati odjeljak s pričama, slikama, video zapisima i drugim sadržajima. Kako tvrdi Microsoft, Yammer i nova platforma su kompatibilni.

Izvor: Yammer

"Viva Engage će nastaviti prikazivati istu mrežu, feed i zajednice koje danas vidite na platformi Yammer. Svaki Sadržaj kreiran na Yammer.com ili mobilnom uređaju - uključujući razgovore, postove i priče bit će vidljiv u Viva Engageu. Isto tako, sadržaj kreiran u Engageu će se pojaviti u izvornim iskustvima Yammera".

Na Yammer.com možete saznati što se događa iz dana u dan. Otkrijte posao koji se događa između velikih najava i priče o uspjehu. Povežite predvodnike svoje organizacije ili vođe najviše razine u sjedištu kako biste vidjeli svačiji napredak zajedno.

Trošite manje vremena na izradu savršene poruke. Pridružite se smislenim raspravama kako biste brže napredovali s radom. Dobijte brze odgovore na svoja pitanja i vodite produktivne, spontane razgovore sa stručnjacima i kreativcima iz cijele vaše organizacije.

Ne morate ponavljati posao koji je već obavljen. Iskoristite učenje ili napredak drugih kako biste ubrzali vlastitu produktivnost. Surađujte u zajednici kako biste dijelili ideje i rješavali probleme u pola vremena. To su neki od benefita koji se ističu na Yammer.com.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI