ISPLATI SE!

USKORO NA XBOX GAME PASS: As Dusk Falls, Inside, Watch Dogs 2

Autor Ivan Vukić

Microsoft je upravo objavio koje će naslove omogućiti na svojoj usluzi

Izvor: xbox

Na Xbox & Bethesda Games Showcase najavljen je Xbox Game Pass, a poznati su i neki od naslova u kojima ćete moći uživati u sljedećih 12 mjeseci. Xbox Game Pass usluga je koja vam daje pristup stotinama igara za samo jednu mjesečnu naknadu. U nastavku donosimo popis naslova koji uskoro stižu.

As Dusk Falls

Igra u slobodnom prijevodu „Kako pada sumrak“ bit će uz Game Pass od 19. srpnja 2022. dostupna u oblaku, za konzole i računala. Interaktivna drama istražuje isprepletene živote dviju obitelji tijekom 30-ih godina.

As Dusk Falls
Izvor: xbox

Počevši od 1998. s pljačkom koja je krenula po zlu u gradiću Arizona, izbori koje donosite imaju snažan utjecaj na živote likova u ovoj beskompromisnoj priči o izdaji, žrtvi i otpornosti. Probudite živote i odnose više likova u priči koja se proteže kroz dvije intenzivne knjige.

Sins of a Solar Empire: Rebellion

Od 21. srpnja 2022. moći će se preuzeti i igrati igra na PC računalima. Zapovijedajte svemirskim carstvom u igri Sins of a Solar Empire: Rebellion, novoj samostalnoj ekspanziji koja kombinira 4X dubinu sa strateškim igranjem u stvarnom vremenu.

Watch Dogs 2

Marcus Holloway je briljantni mladi haker koji živi u rodnom mjestu tehnološke revolucije, u području zaljeva San Francisca. Kroz igru dostupnu od 19. srpnja 2022. u oblaku, za konzole i računala istražite masivan i dinamičan otvoreni svijet koji nudi nevjerojatnu raznolikost mogućnosti igranja. Pokrenite Hack of the Century i vratite slobodu onome kome pripada: ljudima.

Watch Dogs 2
Izvor: xbox

MotoGP 22

I ova je igra dostupna u oblaku, za konzole i računala, ali od 21. srpnja 2022. Uz upaljene motore dajte zeleno svjetlo najzanimljivijem i autentičnom MotoGP iskustvu igranja ikada. Više od 120 vozača, više 20 službenih staza i sva uzbuđenja službenog prvenstva čekaju na vas. Virtualno i stvarno nikada nisu bili tako blizu u MotoGP 22.

Torment: Tides of Numenera

Isti dan kad igra MotoGP 22 bude dostupna stiže na Xbox Game Pass i igra Torment: Tides of Numenera, naslov za Xbox konzole te oblak. Istražite Zemlju milijardu godina u budućnosti u znanstveno-fantastičnom okruženju Numenere.

Otkrijte Deveti svijet (Ninth World) izgrađen na kostima izumrlih, hipernaprednih civilizacija i ostavite svoj trag. Odradite tisuće bitnih odluka, suočite se s posljedicama i upoznajte utjelovljenu smrt dok tražite odgovor na krajnje pitanje: Zašto je važan jedan život?

Inside

Na sve tri platforme (oblak, konzola i PC) od 20. srpnja 2022. moći ćete otkriti što se to nalazi unutra. Otkrijte Playdeadovu jedinstvenu indie avanturističku igru Inside, mračnu, narativno vođenu platformsku igru koja kombinira intenzivnu akciju s izazovnim zagonetkama. Igra je dobila pohvale kritičara zbog svog ćudljivog umjetničkog stila, ambijentalnog soundtracka i uznemirujuće atmosfere.

Inside
Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI