SVI ĆE BITI TAMO

IFA 2022: Berlin će ove godine biti glavno tech mjesto

Autor Krunoslav Ćosić

Više od 80 posto berlinskog izložbenog prostora već je popunjeno

Izvor: IFA

Do prije pandemije koronavirusa berlinski tech sajam posjećivalo je gotovo 250.000 posjetitelja, uz veliki broj izlagača iz cijelog svijeta. IFA sajam se ove godine, krajem ljeta, vraća u velikom stilu. Naravno, bit ćemo uživo na IFA sajmu, kao i svih prethodnih godina. A bili smo u Berlinu i u rujnu 2020. godine, kad je rijetko tko putovao.

Od 2. do 6. rujna na IFA 2022 brojni poznati brendovi potrošačke i kućne elektronike svoje će inovacije i nove proizvode predstaviti u halama na berlinskom izložbenom prostoru. Zauzimajući više od 30 sajamskih paviljona i nekoliko posebnih izložbi, IFA 2022 ispunit će povijesne izložbene prostore u srcu Berlina.

Izvor: IFA

Ovog rujna IFA očito ponovno opravdava svoja očekivanja kao vodeći svjetski sajam potrošačke i kućne elektronike. Brendovi iz cijelog svijeta i svih dijelova industrije već su potvrdili svoje sudjelovanje na događaju. Događanja SHIFT Mobility i IFA Global Markets također će biti održana. Od 2. do 9. rujna održat će se i Berlin Photo Week.

Broj izlagača vraća se na razinu prije pandemije, sa Samsungom na starom mjestu u CityCube Berlinu, Panasonicom u Hubu 27 i LG-jem u paviljonu 18. Gotovo je potpuno popunjeno područje za kućanske aparate, a nastupit će tvrtke uključujući Bosch, Haier, Miele i Siemens, ističe Kai Mangelberger, direktor sajma IFA 2022.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz IFA Virtual, Messe Berlin već u srpnju pokreće novu B2B platformu za organiziranje posjeta sajmovima, umrežavanje i pronalaženje informacija. “Ugodno smo iznenađeni brojnim prijavama. Radit ćemo na popisima izlagača i planovima dvorana do zadnjeg trenutka kako bismo osigurali mjesto za svakog izlagača i usavršili interijer dvorane za posjetitelje”, rekao je Mangelberger.

Na IFA 2022 stižu Epson, TCL, LG, Metz, Panasonic, Samsung, Sony Europe, Toshiba, Vestel, Audio-Technica, Block, JVCKENWOOD, Jabra, TEAC, AEG, BEKO, Beurer, Bosch, Candy, Electrolux, Grundig, Haier, Hoover, JURA, Kärcher, Liebherr, Miele, Russel Hobbs, Siemens, Asus, AVM, Hama, MSI, TP-Link, Brodos, Honor, Huawei, Nokia, Telefonica i mnogi drugi.