SLIJEDI NASTAVAK

INSPIRIRANI POPULARNOM SERIJOM: Netflix planira novi reality show

Autor Krunoslav Ćosić

U novoj emisiji natjecatelji neće riskirati svoje živote

Izvor: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogađate, radi se o seriji Squid game, što je streaming servisu Netflix inspiracija za novi reality show pod nazivom "Squid game: The Challenge". Za razliku od serije, u nadolazećoj emisiji natjecatelji neće riskirati svoje živote kako bi osvojili 4,56 milijuna dolara.

Bit će to najveća glumačka i paušalna novčana nagrada u povijesti reality TV-a. 456 pravih igrača ući će u igru u potrazi za nagradom koja će im promijeniti život. Dok se natječu kroz niz igara inspiriranih originalnom emisijom - plus iznenađujućim novim dodacima - njihove strategije, savezi i karakter bit će stavljeni na kušnju dok će konkurenti oko njih biti eliminirani. Ulozi su veliki, ali u ovoj igri najgora je sudbina otići kući praznih ruku.

Squid Game: The Challenge | Announcement | Netflix
Izvor: Youtube

Prijave su otvorene na stranici SquidGameCasting.com. Za ovaj krug, Front Man je u potrazi za govornicima engleskog jezika iz bilo kojeg dijela svijeta.

“Squid Game osvojila je svijet zadivljujućom pričom i kultnim slikama redatelja Hwanga. Zahvalni smo na njegovoj potpori dok pretvaramo izmišljeni svijet u stvarnost u ovom velikom natjecanju i društvenom eksperimentu”, rekao je Brandon Riegg, potpredsjednik Netflixovih neskriptiranih i dokumentarnih serija te dodao:

“Ljubitelji dramske serije čekaju fascinantno i nepredvidivo putovanje dok naših 456 natjecatelja iz stvarnog svijeta plove u najvećoj natjecateljskoj seriji ikada, punoj napetosti i obrata, s najvećom novčanom nagradom na kraju.”

Izvor: Netflix

Natjecateljska serija od 10 epizoda koprodukcija je između Studio Lambert (The Circle) i The Garden (24 sata u A&E), dio ITV Studios, a snimat će se u Velikoj Britaniji. Stephen Lambert, Tim Harcourt i Toni Ireland iz Studija Lambert i John Hay, Nicola Hill i Nicola Brown iz The Gardena bit će izvršni producenti.

Drama Squid Game drži rekord kao najpopularnija Netflixova serija svih vremena, s više od 1,65 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana, nakon premijere u rujnu 2021. Vijest objavljena 12. lipnja 2022., o snimanju druge sezone serije Squid Game, razveselit će sve ljubitelje jer su Netflix i redatelj Hwang potvrdili da će se ponovno udružiti.

Izvor: Netflix

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI