DODAJTE PROŠIRENJA

Novosti za isprobavanje: Chrome alati olakšavaju istraživanje i odabir privatnosti

Autor Ivan Vukić

Googleov web preglednik dobio je neke nove funkcionalnosti

Izvor: Google

Pogledajte svoja prošla istraživanja te na osnovi toga pronađite sljedeće pojmove. Automatski se organiziraju i osmišljavaju sva pretraživanja koja ste obavili i stranice koje ste posjetili te Chrome predlaže sljedeće korake. U adresnu traku upišite temu koju želite nastaviti istraživati, a zatim kliknite Nastavi svoje putovanje.

Izvor: Google

Pogledajte postavke privatnosti u Chromeu

Vodič za privatnost pomaže vam da jednostavno donesete i razumijete izbore privatnosti kao što su kolačići, povijest i sinkronizacija, sve s jednog mjesta. U gornjem desnom kutu kliknite na više te na Postavke. Kliknite na privatnost i sigurnost pa na vodič za privatnost. Vodič za privatnost nije dostupan za račune kojima upravlja organizacija ili roditeljski nadzor.

Izvor: Google

Unaprijedite svoj preglednik s proširenjima

Provjerite Extensions Starter Kit kako biste uštedjeli novac na mreži, upravljali svakodnevnim zadacima, ostali povezani s prijateljima i još mnogo toga. Posjetite Extensions Starter Kit, pronađite i odaberite proširenje koje želite te kliknite Dodaj u Chrome.

Pronađite bilo koju riječ jako brzo. Odustanite od beskonačnog scrolanja stranice. Brzo pronađite riječ ili izraz koji tražite pomoću ovog prečaca:

U gornjem desnom kutu kliknite Više > Pronađi
Upišite riječ ili izraz u traku za traženje
Pritisnite Enter
Možete koristiti i tipkovnički prečac: Ctrl + F

Izvor: Google Maps

Izvor: Google Maps