NA TRI PLATFORME

NOVI DIABLO JE STIGAO: I potpuno je besplatan za preuzimanje

Autor Smartlife

Preuzmite ga odmah, uplovite u avanturu i spasite Sanctuary

Izvor: Blizzard

Diablo igre fanovi imaju razlog za slavlje jer je Diablo Immortal službeno lansiran za Android i iOS uređaje. Korisnici računala će morali pričekati do 19h po našem vremenu kada se i njima otvaraju vrata ne bi li mogli preuzeti igru.

Diablo Immortal je potpuno besplatan za preuzimanje, a ono što se neće mnogima svidjeti je podatak da igru ne možete igrati bez internetske konekcije.

Izvor: Google Play Store

Igra podržava cross-play kao i cross-progression, što znači da će gejmeri moći upravljati i nadograđivati isti karaktera na svojim mobilnim uređajima i računalima. Igrači imaju i opciju igranja bez ulogiravanja igre Diablo Immortal, ali će im sačuvani progres biti lokalan i neće se moći nastaviti na drugim uređajima.

Kontrole na pametnim telefonima su veoma jednostavne - lijeva strana ekrana se koristi za navigaciju dok se na desnoj nalaze napadi, eliksiri, magije, itd. Gejmeri će na računalima primarno koristiti miš, ali je Blizzard ovaj put implementirao i WASD kretanje kao i predefinirane akcije na 1,2,3 i 4 gumbićima na tipkovnici dok će se eliksiri koristiti s gumbom Q.

Blizzard je donio i službenu podršku za korištenje kontrolera te ako vam ne odgovaraju komande na ekranu mobilnog telefona možete povezati Xbox i Playstation džojstike kao i neke druge poznatije brendove.

Podsjetimo, igra nije dostupna u dvije zemlje zbog lokalnih zakona, koji nažalost nisu natjerali Blizzard da izbace loot boxove iz nove igre.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI