JEDVA ČEKAMO

Star Wars Jedi: Survivor izlazi 2023. godine

Autor Davor Dakić

Cal i BD-1 vraćaju se u Xbox igru sljedeće godine

Izvor: xbox

Respawn Entertainment, Electronic Arts i Lucasfilm Games predstavili su Star Wars Jedi: Survivor. Nastavak razvija veteranski tim u Respawnu koji stoji iza debija Star Wars Jedi: Fallen Order.

Star Wars Jedi: Survivor proširit će se na legendarne Star Wars priče, svjetove, likove i uzbudljivu borbu. Sljedeće će godine biti dostupan za Xbox Series X|S kako bi stvorio dublje i opsežnije iskustvo Star Warsa za igrače diljem svijeta.

Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja Jedi: Fallen Order. Cal mora ostati korak ispred stalne potrage za Carstvom jer počinje osjećati težinu jednog od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji.

Star Wars Jedi: Survivor - Official Teaser
Izvor: Youtube

U pratnji svog pouzdanog pratitelja BD-1, Cal će se na svom putovanju susresti i povezati se s nizom jedinstvenih i zanimljivih likova. Jedi: Survivor proširit će dinamičnu borbu serije na nove i inovativne načine. Kako bi preživio, Cal mora naučiti nove vještine i povećati svoju vezu sa Silom.

Članovi Xbox Game Pass Ultimate usluge na konzolama i PC-ju mogu sustići Calovo dosadašnje putovanje uz pristup Star Wars Jedi: Fallen Order kao dio svog članstva putem EA Playa!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Igra Star Wars Jedi: Fallen Order s kraja 2019. godine je akcijsko-pustolovni naslov. Narativno vođena igra za jednog igrača (single player) stavlja vas u ulogu Jedi Padawana koji je za dlaku izbjegao čistku Reda 66 nakon događaja Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.

Izvor: xbox

Izvor: xbox

U potrazi za ponovnom izgradnjom Jedi Reda morate pokupiti komadiće svoje razbijene prošlosti kako biste dovršili obuku, razvili nove moćne sposobnosti Sile i ovladali umjetnošću kultnog svjetlosnog mača – sve dok ste korak ispred Carstva i njegovih smrtonosnih inkvizitora.

Obožavatelji Ratova zvijezda prepoznat će kultne lokacije, oružje, opremu i neprijatelje, a također će upoznati nove likove, lokacije, stvorenja, droide i protivnike. Kao dio ove autentične priče o Ratovima zvijezda obožavatelji će zaroniti u galaksiju koju je nedavno zauzelo Carstvo.

Kao Jedi heroj koji je postao bjegunac, igrači će se morati boriti za opstanak dok istražuju misterije davno izumrle civilizacije, a sve u nastojanju da obnove ostatke Jedi reda dok Carstvo nastoji potpuno izbrisati Jedije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI