ODLIČNA IDEJA

RETRO KONZOLA: 500 igara u zanimljivom dizajnu

Autor Igor Martić

I ekran je retro – veličine je 3,5 inča, kao što je nekada nudio prvi iPhone

Izvor: Aliexpress

U lijepom kućištu video konzole s crvenim i plavim detaljima, uz površinu koja ne klizi, nalazi se čak 500 video igara. Retro konzola na sebi ima sve danas i nekada bitne tipke za igranje igre, ali i TV izlaz tako da se može spojiti na televizor i igrati igre na većem ekranu od 3,5 inča.

Ekran konzole je dodatno zaštićen od oštećenja, što jamči oznaka 9H. Pazilo se i na kvalitetu ekrana odnosno na oči igrača tako da boje neće kvariti vaš vid.

Izvor: Aliexpress

Izvor: Aliexpress

Hangrui Electronic Gamepad konzola nudi i kvalitetan zvuk kako bi ugođaj igranja bio potpun, kao nekada. Ugrađena je baterija od 1200 mAh za više od šest sati igranja, a po oznaci BL-5C znači da se radi o baterije iz starijih Nokijinih mobitela dok su još imali tipke.

U pakiranju dolazi i dodatak za igranje s drugim igračem, ali je pitanje koliko je takvo nešto praktično, s obzirom na udaljenost između konzole i igraćeg dodatka. Iako prodavač ne navodi nazive igara koje se mogu igrati, na ekranu je vidljiva igra Battle City iz 1985. godine. U igri je potrebno uništavati tenkove koji ulaze s vrha ekrana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI