Azeroth i heroji

Predstavljen je World of Warcraft: Dragonflight

Autor Smartlife

Stižu zanimljiva poboljšanja video igre

Izvor: Blizzard

Dragonflight u World of Warcraft vraća Azeroth zmajeve, uvodi nove klase i rase, ali i brojna poboljšanja uz koja će stići i ekspanzija igre.

Azeroth i njegovi heroji uskoro će ponovo poletjeti u najnovijoj World of Warcraft ekspanziji, Dragonflight. Blizzard je tijekom prijenosa uživo i zvanično predstavio World of Warcraft: Dragonflight.

Kroz video su igrači mogli“preletjeti“ kroz povijest Azerotha prije nego što je otkriveno kako su se zmajevi vratili u suvremeni svijet da bi savladali drevne protivnike. Dragonflight će staviti zmajeve Azerotha prvi put u centar Warcraft priče još od 2010. godine kad smo igrali Cataclysm naslov.

Izvor: Blizzard

Aspekti su tražili pomoć od smrtnih heroja tj. igrača kako bi povratili svoju moć i zaustavili novonastalo zlo. Kako bi ovo uradili, igrači će morati otići na Dragon Isles koji će biti podijeljen u pet zona. Za uživanje u novim zonama igrači će morati naučiti Dragonriding, što je nova tehnika upravljanja koja podsjeća na gliding i na flying, što smo već biti u prilici isprobati u ranijim WoW naslovima.

Nova ekspanzija će ubaciti i novu rasu Dracthyr: zmajeve koji mijenjaju izgled drakonskim i humanoidnim oblicima. Dracthyr će moći igrati samo kao Evoker, nova klasa koju ćemo dobiti uz Dragonflight.

Evoker ima dijve specijalnosti koje možete izabrati: Devastation, prvi novi ranged DPS koji dolazi još od izlaska originalne igre i Preservation. Dracthyr se može pridružiti ili Alijansi ili Hordi i startat će u svom posebnom početnom području, na višem nivou od drugih početnih rasa i klasa.

Pored ovih noviteta, Dragonflight će, također, donijeti i mnoge manje promjene koji će obradovati igrače. Profesije će dobiti ogromnu nadogradnju, a Blizzard uvodi i mnogo bolji UI koji će omogućiti da igrači sami naprave ono što želite, a pritom se ne moraju skidati add-onovi tj. dodatci.

Još uvijek nije poznato kada će izaći Dragonflight, ali je Blizzard otkrio da ćemo uskoro dobiti više informaciju za alpha verziju igre.

Dragonflight Announce Cinematic Trailer | World of Warcraft
Izvor: Youtube