POKAŽITE IM ZUBE

CITY OF BRASS: Postanite odvažni lopov

Autor Krunoslav Ćosić

Akcijska avantura iz prvog lica seniorskih programera iz BioShocka

Izvor: Epic Games

Naoružani jatagom i svestranim bičem udarat ćete i sjeći na sve strane u igri City of Brass. Igra u raskošnoj metropoli s temom arapskih noći bit će vam zanimljiva jer će vam probati zarobiti srce; u suprotnom ćete se suočiti sa sigurnom smrću kako vrijeme ističe.

First-person akcijska avantura inspirirana s Arabian Nights predstavljena je u 2018. godini. Postanite odvažni lopov u City of Brass u kojoj ćete morati skakati preko jama, kliziti ispod oštrica, izbjegavati koplja ili strijele, izbjegavati ili koristiti ploče te zaobići zamke s otrovnim plinom. Cijelo vrijeme morate manipulirati s opasnostima koje vam prijete od neprijatelja.

Izvor: Epic Games

U zatvoru u gradu su duhovi, većina njih prijateljski raspoloženi koji će razmjenjivati beneficije u zamjenu za plijen ili vam ispuniti želje za moćnu prednost.

Ritmička igra između mača i biča pažljivo je podešena zajedno s trčanjem, čučanjem, klizanjem, skakanjem i preskokom kako bi se omogućio fluidan, uravnotežen i prirodan osjećaj kretnji. Igrači će umirati u City of Brass – često i prilično užasno – ali uvijek će se htjeti vratiti samo još jednom.

Izvor: Epic Games

Cijena za City of Brass je do 7. travnja 2022. besplatna za preuzimanje preko Epic Games trgovine, a inače košta 15,99 eura. Igra se na računalu uz minimum 64-bitnog procesora, a Windowsi mogu biti 7-bitni, iako je preporuka da se koristi Windows 10.

Minimalni procesor je s dvije jezgre na taktu od 2,4 GHz, ali preporuka je Intel i7 na 2,5 GHz. Epic games preporučuje 8 GB RAM-a, a igranje je moguće i uz 4 GB radne memorije, uz minimalno 4 GB raspoložive memorije. Grafika GeForce GTX 550 bit će zadovoljavajuća, ali puno iskustvo postići ćete uz GeForce GTX 770 ili ekvivalentnu karticu.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games