Akcija i horor

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Besplatna igra Demon's Tilt

Autor Davor Dakić

Epic Games i ovaj put daruje nešto zanimljivo s čime ćete biti zadovoljni

Izvor: Epic Games

Nekada su fliperi bili vrhunac zabave, ali govorimo o vremenima koja današnja gamerska generacija niti ne pamti. Pojmovi poput tilt imali su posebno značenje, a ljutnja je vrlo često bila povezana baš s tiltom.

U video igri Demon's Tilt loptica je ponovo u igri, ali sada su tu duhovi, zlikovci, tajne te više ubojitih metaka. Princip je isti kao i prije 30 – 40 i više godina, ali su granice pomaknute iz nekadašnje analogije u moderne igre.

Glazba je također imala te ima i dalje bitnu ulogu pri igranju igara. Ako ništa drugo, drugi vas neće čuti kako galamite zbog kuglice koja je prošla, uz sve vaše napore. Akcijsku igru s elementima horora Demon's Tilt je u 2019. godini razvio Flarb LLC, ali je na tržište stigla u listopadu 2021. godine.

Ovaj single player, igra iz prvog lica, igra se na PC računalima s Windows 10 OS-om, minimalno i5 s 4 GB RAM-a i 1 GB slobodne memorije na disku uz grafiku GTX 660 ili Radeon 7970. Preporuka je procesor i7, 8 GB radne i 1 GB slobodne memorije uz grafičku karticu GTX 1080. Igra Demon's Tilt besplatno se može preuzeti do 31. ožujka 2022. do 5 sati popodne.

DEMON'S TILT (HD) PC Gameplay
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI