BUDITE GRADONAČELNIK

TRAŽITE VIDEO IGRU ZA VIKEND? Uz to još i da je besplatna!

Autor Igor Martić

Cities: Skylines inače košta 27,99 eura i upravo je na popustu od čak 100 posto

Izvor: Epic Games

Do 17. ožujka 2022. možete iz Epic games trgovine besplatno preuzeti video igru Cities: Skylines koju je razvio Colossal Order. Na tržište ju je u prosincu 2020. godine omogućio Paradox Interactive, a igra je namijenjena igranju na PC-ju.

Uz igranje igre Cities: Skylines shvatit ćete kako izgleda stvaranje i održavanje pravog grada, uz moderan pogled na klasičnu simulaciju grada. Elementi igranja omogućuju uzbuđenje pri tome, ali i pogled na dobro uhodane primjere iskustva gradnje grada.

Cities Skylines FREE DOWNLOAD
Izvor: Youtube

Ova single player igra kroz višeslojnu simulaciju istovremeno je i izazovna – nije lako izgraditi novi grad iz temelja. U igri ste gradonačelnik svog grada i bit ćete suočeni s balansiranjem osnovnih zahtjeva kao što su obrazovanje, voda, struja, policija, vatrogasna zaštita, zdravstvena skrb i još mnogo toga.

Pri tome ne smijete zanemariti niti gradski sustav realnog gospodarstva jer građani u vašem gradu reagiraju fluidno, ozbiljno i autentično na mnoštvo scenarija igranja igara.

Izvor: Epic Games

Igra nastala od kreatora franšize Cities in Motion može se pohvaliti potpuno realiziranim transportnim sustavom. Uključuje mogućnost modificiranja igre tako da odgovara vašem stilu igre kao finu protutežu slojevitoj i izazovnoj simulaciji. Igra nema nikakvih ograničenja, granica je jedino vaša mašta.

Pozornost je posvećena lokalnom prometu, što je Colossal Orders u razvoju serije Cities in Motion u potpunosti iskoristio, ali u potpuno dorađenim i dobro izrađenim transportnim sustavima. U igri nećete biti samo netko tko je administrator nego ćete morati odraditi ozbiljne poslove jer vi ste u stvari gradonačelnik tog novog grada kojeg gradite.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games