STREAMING SERVIS

HBO GO VIŠE NE POSTOJI: Od danas se aplikacija zove HBO Max

Autor Krunoslav Ćosić

Nova aplikacija donosi novosti, ljepše sučelje, ali i neka ograničenja

Izvor: HBO

HBO, kreator kultnih serija, odličnih dokumentaraca i omiljenih filmskih naslova od 8. ožujka 2022. mijenja naziv u HBO Max, svoj novi streaming servis koji će na jednom mjestu objediniti najbolje sadržaje Warner Brosa, HBO-a, Max Originalsa, DC-a, Cartoon Networka i još mnogo toga.

8. ožujka vaš HBO GO račun postat će HBO Max! HBO GO aplikacija bit će onemogućena i trebat ćete preuzeti novu HBO Max aplikaciju. U aplikaciji HBO Go nalazi se link koji će vas odmah odvesti na preuzimanje HBO Max aplikacije iz Google Play odnosno App Storea. U nju ćete se ulogirati s istim podacima koje ste do sad koristili za HBO GO.

Izvor: HBO

Pratite li HBO sadržaje putem web browsera, od 8. ožujka trebate koristiti poveznicu: https://hbomax.com

Ukoliko ste do sada HBO pratili preko Iskon.Play TV usluge, za prelazak na novu aplikaciju napravite sljedeće:

1. U retku Aplikacije i igre odaberite Google Play Store
2. Pronađite i preuzmite aplikaciju HBO Max
3. Pokrenite aplikaciju i pratite daljnje instalacijske upute na zaslonu TV-a

Ako po prvi put želite aktivirati HBO Max, do 31. ožujka 2022. u tijeku je akcija u kojoj možete dobiti 33 posto popusta, i to doživotno. Umjesto 6,99 eura plaćat ćete 4,66 eura. Ponuda vrijedi samo za tarifu pretplate HBO MAX-a s automatskim mjesečnim produljenjem.

HBO Max omogućuje istovremeno gledanje na tri zaslona, do pet profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem. Filmove, serije i dokumentarce, uz razne IPTV platforme poput Iskon.Play TV, možete gledati na Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV i LG, zatim na Chrome OS, MacOS i Windows PC, na igraćim konzolama PS5 i PS4 te raznim modelima pametnih telefona i tableta - iPhone i iPad, Android mobilni telefoni i tableti.

Nova platforma, u odnosu na postojeću HBO Go, donosi veći broj sadržaja, modernu aplikaciju, ali i ograničenja za starije modele televizora – neće raditi na modelima starijima od 2017. godine. Razlika u odnosu na HBO Go je što više nije vidljivo koji je naslov sinkroniziran sve dok ne uđete u naslov, što je nedostatak u odnosu na prethodnu aplikaciju. Već na početku instalacije dočekati će vas mega hitovi Dina i Matrix Uskrsnuće kao i mnogobrojni blockbuster naslovi.