PROVJERITE ZNANJE

TRIVIA QUEST: Na Netflix stiže novi interaktivni serijal

Autor Smartlife

Moći ćete provjeriti koliko ste dobri u kvizovima

Izvor: Youtube

Nakon interaktivne serije Black Mirror: Bandersnatch i Cat Burglar pitalice, Netflix 1. travnja 2022. donosi novi interaktivni serijal. Trivia Quest je zamišljen kao animirana serija - kroz 30 epizoda s po 24 pitanja vodi vas kroz različita područja koja obuhvaćaju zabavu, sport, umjetnost, zemljopis i povijest.

Glavni protagonist serije je Vili koji ima zadatak spasit građane koje je zarobio Zli Roki, a jedini način na koji to može napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja. Pitanja će u nekom trenutku iskočiti na ekranu, a zatim je potrebno kliknuti na odgovor za koji igrač misli da je točan kako bi se osvojili potrebni bodovi.

Izvor: Youtube

Cat Burglar je interaktivna serija koja se pojavila krajem prošlog mjeseca i koja je jako slična Trivia Questu. U Cat Burglaru pratite hibridnu priču koja od vas zahtijeva točne odgovore na pitanja koja se pojavljuju s vremena na vrijeme kako bi se priča mogla nastaviti razvijati.

Nova zabava

Ubacivanjem pitanja u serije i filmove, Netflix želi da uvede novu dimenziju zabave za svoje korisnike. Ne zaboravite da je ova platforma odnedavno uvela i mini video igre, kao novu dimenziju sadržaja koji je dostupan na Netflixu.

Izvor: Youtube

Nova interaktivna serija kreće 1. aprila, i svaki dan će vas čekati 24 pitanja, 12 lakih i 12 teških, a na raspolaganju ćete uvek imati više odgovora. Netflix koncept interaktivne serija bazira se na Trivia Crack igri sa pitanjima, koju je ova kompanija nedavno licencirala.

Čak i ako ne znate sve odgovore imat ćete priliku ponovo odgledati epizodu i dati točne odgovore kako biste skupili dovoljno bodova i oslobodili Vilijeve prijatelje. Kroz odgovore svaki gledatelj će kreirati svoju priču, baš kao u Black Mirror: Bandersnatch, ali predstavnici Netflixa kažu kako to nije sve i da su spremili neka iznenađenja koja neće otkrivati do 1. travnja.

Trivia Quest | Official Trailer | Netflix
Izvor: Youtube

Ne radi na svim uređajima

Trivia Quest, kao i Cat Burglar, dolazi na Android i iOS telefone, tablete i podržane televizore i konzole. Uređaji koji imaju mogućnost interaktivnosti imaju zvjezdicu u gornjem desnom kutu naslova koji to podržavaju. Primera radi, Netflix Windows aplikacije ne podržavaju ovu funkciju osim ukoliko vaš uređaj nema ekran osjetljiv na dodir, a punu listu uređaja pogledajte ovdje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI