BESPLATNA IGRA

IDEJA ZA VIKEND: Preuzmite besplatnu igru Cris Tales

Autor Smartlife

Ukoliko volite JRPG ovo je igra za vas

Izvor: Steam

Igra je u Epic trgovini potpuno besplatna (inače košta 36 eura) i spremna je za preuzimanje. Požurite i preuzmite borbe s putovanjem kroz vrijeme.

Cris Tales je igra inspirirana klasicima poput Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile te nešto novijim Bravely Default i Persona 5. Ukoliko volite JRPG ovo je igra za vas, a oni koji su je igrali tvrde da je ilustracija prilično dobra – čak idu toliko daleko te kažu da je to praznik za oči.

Igra nije dobra samo zbog crteža već i zbog kompletnog sadržaja, a vidi se da se vodilo računa o svakom detalju. Cris Tales je izašla 2021. godine, a najprije gađa nostalgične jer evocira uspomena na najljepše elemente JRPG žanra i njegove bogate povijesti. Ipak, ne izgleda kao klasični japanski RPG – slijedi recepte po kojima se prave igre ovog tipa, ali na svoj način, što doprinosi originalnosti.

Priča prati junakinju Crisbell koja ima važnu ulogu – ona je Time Mage što znači da ima moć kontroliranja vremena. Dakle, to je više vremena za istraživanja i borbe jer druge likove, ali i sebe, može poslati u prošlost ili u budućnost.

Cris Tales Review
Izvor: Youtube

Kvalitetne, ručno crtane igre nisu česta pojava pa je to još jedna prednost Cris Tales igre. Sada je potpuno besplatna u Epic trgovini i spremna je za preuzimanje. Ostat će na repertoaru u sljedećih sedam dana (do 3. ožujka 2022.), a onda nas očekuje novi naslov.

Izvor: Steam