STEAM

ELDEN RING Akcijski RPG smješten u mračni svijet fantazije

Autor Smartlife

Za igru koju nestrpljivo čekamo izašao je novi trailer

Izvor: Steam

Igračima se obećava Elden Ring svijet prepun misterija, a u jednom trenutku se u pozadini vidi stvorenje koje na leđima nosi cijeli dvorac.

Elden Ring izlazi 25. veljače 2022., a nedavno se pojavio još jedan trailer koji nestrpljivim igračima približava ono što ih čeka. U skoro šest minuta prikazano je kako igra ide, a glas u pozadini objašnjava da je u pitanju akcijski RPG smješten u mračni svijet fantazije.

Ravnoteža se poremetila nakon što je uništen Elden prsten pa glavni junak kreće na put kroz otvoreni svijet da bi se suočio s nekadašnjim herojima i drugim čudovištima koja borave u ovom otvorenom univerzumu. Potječe od loze Tarnished, a cilj mu je pronaći dijelove prstena, obnoviti ga i na kraju postati Elden Lord.

U galeriji pogledajte prizore iz mračnog svijeta:

Igrač Elden Ring svijet može istraživati prema vlastitoj volji – u snalaženju mu pomaže mapa, a tu je i opcija za brza putovanja između prethodno istraženih teritorija. U kretanju je od koristi i konj Torrent kojeg junak može pozvati u bilo koje vrijeme, a u traileru se vidi da je njegova pomoć ključna i u okršajima s velikim monstrumima.

Pogledajte novi trailer, nećete se pokajati:

Elden Ring - Overview Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

Igra stiže na PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a najavljena je još 2019. godine. U pretprodaji košta 59,99 eura, što nije malo, ali se na osnovu onoga što se može vidjeti u traileru – isplati. Nije bez razloga već ušla u najpopularnije igre na platformi Steam.