GAMING ZA UPORNE

METROLAND Arkadna trkačka igra sa 7 razina

Autor Krunoslav Ćosić

Nova atraktivna igra ekskluzivno je dostupna na AppGalleryju

Izvor: Google Play Store

Ako ste vlasnik novijeg pametnog telefona Huawei onda ćete među prvima moći odigrati novu igru MetroLand u kojoj igrači moraju pokazati svoje vještine i energično izbjegavati zle čuvare MegaCorpa. Igru je razvila danska tvrtka Kiloo, najpoznatija po lansiranju popularne igre Subway Surfers iz 2012.

Igra će vas zabavljati par minuta ili nekoliko sati, a radnja igre MetroLand odvija se u brojnim gradovima i sadrži 7 razina koje korisnici mogu otključati. Cilj igre je ilustrirati užurbani i moderni gradski život s naglaskom na brzinu i uzbuđenje.

Izvor: Google Play Store

Kiloo je u igri primijenio najnovije trendove dizajna, dotjerao igračko iskustvo i dodao igri meta elementa kako bi se svidjela najširem spektru igrača. Ako volite igre s beskonačnim trčanjem onda ste pronašli igru u kojoj ćete uživati na svojem pametnom telefonu jer ćete se u svijetu iznenađujućih obrata udružiti sa skupinom karizmatičnih mladih igrača koji se bore protiv MegaCorpa, antagonista igre.

Kiloo je svoj fokus u video igri usmjerio na široku publiku igrača, a pripremili su i tematska izdanja te tjedne događaje koji trajno angažiraju korisnika. Također, MetroLand omogućuje razvoj glavnih likova kroz razne misije i zadatke.

Izvor: Google Play Store

AppGallery, službena Huaweijeva platforma za distribuciju aplikacija i igara sa 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija, unaprijed je učitana na svim Huawei pametnim telefonima, a također je dostupna i svim korisnicima Android pametnih telefona. Preuzimanjem AppGallery trgovine na svoje pametne telefone gejmeri se mogu pridružiti zajednici od milijun aktivnih igrača te iskoristiti ekskluzivne ponude.