APOKALIPSA

CLOUD CLIMBER SIMULIRA PROPAST SVIJETA Na površini Zemlje više nema vode

Autor Smartlife

Besplatna igra u kojoj nema jurnjave za bodovima i bježanja od neprijatelja

Izvor: Steam

Dok šeta po oblacima igrač čuje naratora koji priča o tome kako su i kada tornjevi izgrađeni te mu objašnjava zašto se uopće pentra po njima – na površini Zemlje više nema vode pa junak mora u oblake kako ne bi umro od žeđi. S vodom su nestali i drugi građani pa u okruženju nema nikoga, a dobro je poznato da je samoća prvi preduvjet za sređivanje misli.

Video igra Cloud Climber je zanimljiv način da se kvalitetno potroši slobodno vrijeme jer se radi o simulatoru koji omogućava „šetnju po oblacima“, između tri masivne kule. Najljepše u svemu je što je igra ručno crtana, barem tako izgleda, te što igračima nudi utočište za opuštanje jer nema jurnjave za bodovima i bježanja od neprijatelja.

Ovo je lijepa simulacija s hodanjem, ugodna usprkos apokalipsi, besplatna je i može se preuzeti na platformi Steam.

Cloud Climber - Trailer
Izvor: Youtube

Iza Cloud Climber stoji indie studio Two Star Games koji je napravio i besplatnu avanturu My Friend is a Raven. Trenutno radr na horror igri koja, kako tvrde oni koji su je vidjeli, izgleda prilično užasavajuće – My Beautiful Paper Smile je priča o dječaku koji se uvijek mora nasmijati jer je tako odgojen. Još uvijek se ne zna hoće li biti besplatna.