KRIPTOVALUTA

HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA Vatreni dobili službeni loyalty token

Autor Krunoslav Ćosić

Uz kripto token Vatreni dolazi i prateća mobilna aplikacija

Izvor: HNS

HNS je u suradnji s dvije hrvatske tvrtke, AMPnet i Biznisport, izdao loyalty kripto token čime se pridružio svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji, objavljeno je na službenoj web stranici Hrvatskog nogometnog saveza. Radi se o kriptovaluti koja se sprema u digitalni novčanik.

"Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Izvor: Pixabay

Milijuni vjernih navijača Hrvatske nogometne reprezenacije imat će priliku za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a, ali i drugim mogućnostima koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena Vatreni.

Više informacija o tokenu možete pronaći na poveznici te se upisati na listu čekanja jer pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena Vatreni u ovom trenutku još nije omogućena svima.