SASTAVITE KUĆU

PLAYRIX PREDSTAVIO POPULARNU IGRU: Homescapes na AppGallery trgovini

Autor Krunoslav Ćosić

Igra iz popularne serije puzzle bavi se obnovom stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki

Izvor: Youtube

Vlasnici pametnih telefona Huawei mogu igrati novu igru na svojim uređajima. Izdavač Playrix predstavio je popularnu igru Homescapes, a igračima na AppGallery trgovini su na raspolaganju i posebni pokloni.

Igra je najpoznatija po zanimljivoj priči kojom privlači nove igrače da se priključe u obnovi stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki, a novi korisnici igre na AppGalleryju će moći pristupiti ekskluzivnim poklon paketima u vrijednosti od 5,49 eura

Pokloni osiguravaju tri sata neograničenog igranja, 10.000 kovanica (virtualne valute) i dvije posebne ponude za kupovanje valute u samoj igri. Također, postojeći Huawei igrači mogu očekivati i niz promocija s kuponima i poklonima u vrijednosti do 10 eura.

Izvor: Youtube

Ljubitelji Playrix igara širom svijeta mogu očekivati poznati izazov rješavanja slagalica, kao i nebrojene nove značajke. Smješteni u povijesnoj vili u zelenoj ulici, igrači će trebati obnoviti i ukrasiti svaku sobu odabirom svojih omiljenih predmeta i namještaja kako bi otključali nova poglavlja i usput otkrili uzbudljivu obiteljsku priču.

Igrači će imati pristup tisućama različitih kombinacija dizajna, od konzervativnijih do zabavnijih stilova, kako bi stvorili vlastitu kuću iz snova, uz maksimalnu slobodu u istraživanju vlastite kreativnosti kroz sate interaktivnog igranja.

Nedavno predstavljeni Gardenscapes prva je igra iz Playrix Scapes serije koja je debitirala na AppGalleryu prošlog prosinca, prikupivši više od 3 milijuna preuzimanja širom svijeta, dok su igrači pohvalili interaktivnost. Zahvaljujući popularnosti Playrixa na platformi i pozitivnih povratnih informacija, očekuje se da će Homescapes također nastaviti uspješan niz.

HOMESCAPES Gameplay
Izvor: Youtube