A3 PRINT

ECOTANK PISAČ ZA UREDE Odličan je za ispis većih formata

Autor Krunoslav Ćosić

Koristi do 83% manje energije nego laserski pisači, a ne generira niti toplinu prilikom ispisa

Izvor: Epson

Epson je predstavio svoje prve multifunkcijske proizvode A3 formata, nudeći crno-bijeli i ispis u boji u A3 veličini zahvaljujući modelima EcoTank Pro L15180 i M15180.

Epson EcoTank Pro L15180
Izvor: Epson

Printeri bez tonera osiguravaju dugotrajan ispis bez intervencija, zamjene tonera koji se moraju čuvati, čineći tako ovo rješenje efikasnom alternativom u odnosu na laserske pisače. Epsonovi printeri posjeduju spremnike za tintu velikog kapaciteta tako da još više smanjuju potrebu za
intervencijama i čuvanjem potrošnog materijala.

Epson EcoTank Pro M15180
Izvor: Epson

Manje potrošnog materijala utječe i na manju potrebu za proizvodnjom, transportom i odlaganjem tonera. Spremnici se dopunjuju koristeći bočice s tintom velikog kapaciteta koje nude do 7.500 crno-bijelih stranica i 6.000 stranica u boji.

Za tvrtke će biti praktično što se Epson EcoTank Pro L15180 i M15180 mogu lako integrirati u siguran tijek ispisa putem otvorenog standarda povezivanja. Isporučuju izuzetno niske troškove po stranici i ukupne troškove vlasništva, a idealni su za povećanje efikasnosti u malim radnim skupinama s vremenom ispisa prve stranice od samo 5,5 sekundi.

Izvor: Epson

Izvor: Epson