SPECIJALNO IZDANJE

OTVORENE SU OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU Osjetite olimpijski duh uz posebni pametni telefon

Autor Krunoslav Ćosić

Uz ovogodišnju olimpijadu veže se Samsungov pametni telefon Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone

Izvor: Samsung

Samsung je partner olimpijskih i paraolimpijskih igara, a svih 17.000 olimpijskih i paraolimpijskih sportaša koji se natječu u Tokiju dobit će po jedan pametni telefon Samsung Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone.

Kao ekskluzivni dobavljač bežične komunikacijske opreme na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, Samsung će posebno izdanje pokloniti svim sportašima Olimpijskih i Paraolimpijskih igara koji se natječu u Tokiju 2020.

Inače, Samsung je po prvi put predstavio svoj olimpijski telefon za Olimpijske igre 1988. godine, a poklanja ih sportašima od Sočija 2014. Ova se inicijativa proširila na paraolimpijce za PyeongChang 2018. i nastavlja se za Tokio 2020. te dalje, sve dok Samsung ostaje predan olimpijskim i paraolimpijskim pokretima.

Izvor: Samsung

Samsung Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone u znak sjećanja na Tokio 2020. godine sadržava plavo tijelo i odgovarajuće olimpijske prstenove i paraolimpijske agitose ispisane na stražnjoj strani.

"Samsung pomaže sportašima da ostanu povezani sa svojim voljenima i pruža nove sigurne načine za potrošače, obožavatelje i medije da dožive Tokio 2020", rekao je Timo Lumme, izvršni direktor u IOC Samsung te dodao: "Zajedno smo u mogućnosti sudjelovati i nadahnuti sportaše i navijače širom svijeta i održati olimpijski duh snažnim kroz Samsungovu inovativnu mobilnu tehnologiju i nove digitalne platforme."

Digitalna i socijalna podrška nastavit će se tijekom igara lansiranjem Galaxy Housea na Zepetou, virtualnoj platformi koja korisnicima omogućuje stvaranje vlastitih 3D likova. U Galaxy Houseu će obožavatelji moći iskusiti novi marketinški sadržaj Samsung Tokyo 2020 i uživati u novoj virtualnoj promociji.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung