I ZA GAMERE

ALCATEL S150 Bežične slušalice za trčanje, bez straha od znoja

Autor Krunoslav Ćosić

Nove slušalice iz Alcatela idealne su za sve koji bez glazbe ne idu niti u krevet, niti na posao, niti na trening

Izvor: Alcatel

Alcatel S150 su TWS slušalice tako da ćete uživati u pravom, istinskom stereo zvuku. Sa slušalicama će biti zadovoljni i gameri kojima je svaka milisekunda bitna prilikom igranja, a to je prednost TWS slušalica – ovaj model ima kašnjenje od 120 ms.

Uz klasični minimalistički dizajn ove slušalice nadopunjuju svaki stil. U pokretu ili dok ste statični slušalicama se upravlja laganim dodirom (preko touch osjetljive površine), a moguće je koristiti i glasovne komande za kontrolu i reprodukciju zvuka (play, pauza, sljedeća pjesma).

Izvor: Alcatel

Dugotrajna baterija omogućuje cjelodnevno slušanje glazbe i telefonske razgovore, uz ergonomski dizajn slušalica koje su uz certifikat IPX4 otporne na vodu i znoj. Osim ergonomije, Alcatelove nove Bluetooth 5.0 slušalice pružaju visokokvalitetni studijski zvuk iz 13 mm zvučnika.

Kutijica u kojoj slušalice dolaze omogućuje do 20 sati slušanja glazbe (kapacitet 500 mAh), nakon što se slušalice napune u samoj kutijici. Slušalice Alcatel S150 omogućuju do tri i pol sata slušanja s jednim punjenjem (baterija je kapaciteta 30 mAh. Kompatibilne su s Android i iOS uređajima, imaju MEMS mikrofone, a pune se za 1,5 sati.