SAMO BITNO

BUDGET TELEFON Ulefone Note 13P s velikom baterijom

Autor Krunoslav Ćosić

Nije skup, a istovremeno nudi sve što vam je potrebno (ako niste prezahtjevni)

Izvor: Ulefone

Prema istraživanjima, ljudi često plaćaju nekoliko puta više za značajke pametnog telefona koje im zapravo nisu potrebne. Razmišljate o jeftinom Android telefonu koji još uvijek nudi izvrsne značajke.

Ulefone Note 13P nudi živopisni zaslon visoke razlučivosti, dugo trajanje baterije, solidne performanse i dobar dizajn čine. Note 13P mogao bi biti izvrstan izbor između mnogih telefona srednje klase koje možete kupiti upravo sada.

Introducing the Ulefone Note 13P
Izvor: Youtube

Ulefone Note 13P je zgodan telefon skromnog dizajna. Dolazi u dvije šarmantne boje, zvjezdasto crnoj (starry black) i tajanstveno plavoj (mystery blue), sa sjajnom završnom obradom koja prekrasno sjaji na svjetlu.

Prednjim dijelom Notea 13P dominira 6,5-inčni LCD s rupicom u zaslonu rezolucije 2.400 x 1.080 piksela s velikom gustoćom od 405 ppi. Pojednostavljeno, veliki FHD+ zaslon s omjerom stranica 20:9 i bogatim bojama definitivno može zadovoljiti većinu vaših potreba za pregledavanjem slika, gledanjem videozapisa i igranjem igrica.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Na lijevoj strani telefona pronaći ćete prilagodljivu tipku za postavljanje prečaca i utor za kartice koji može istovremeno držati dvije SIM kartice i jednu microSD karticu. S desne strane je tipka za regulaciju glasnoće i tipka za uključivanje s integriranim senzorom otiska prsta. Osim toga, tu su 3,5 mm priključak za slušalice i priključak za punjenje tipa C.

Izvor: Ulefone

Ulefone Note 13P s Android 11 OS-om pokreće MediaTek Helio G35 čipset zajedno s 4 GB RAM-a. A ovaj osmojezgreni CPU s 12 nm procesom i glavnom frekvencijom do 2,3 GHz pruža dobre ukupne performanse omogućujući vam brzo otvaranje aplikacija i pokretanje više aplikacija istovremeno bez zastoja.

64 GB ugrađene pohrane mogu se proširiti microSD karticama do 1 TB vanjske memorije. Note 13P ima bateriju od 5180 mAh koja traje jako dugo vrijeme. Štoviše, telefon ima dvopojasni WiFi, Bluetooth 5.0 za audio i nosivo povezivanje te NFC za mobilna plaćanja.

Volite fotografiju?

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Ulefone Note 13P ima dobar sustav kamera za snimanje fotografija i selfija. Na stražnjoj strani telefona nalaze se senzor primarne kamere Sony IMX350 od 20 MP s otvorom blende f/1.8 i autofokusom te makro leća od 2 MP s otvorom blende f/2.8. A prednja kamera koristi senzor Sony IMX481 od 16 MP s otvorom blende f/2.2.

Cijena za Ulefone Note 13P je 169,99 američkih dolara.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone