ROLO TELEFON

MWC BARCELONA: Tecno najavljuje izuzetno zanimljive uređaje

Autor Krunoslav Ćosić

Predstavit će AI i AR uređaje, inovativne pametne telefone, ali i revolucionarne koncepte

Izvor: Tecno

Tecno bi ove godine mogao itekako iznenaditi na Mobile World Congressu koji se u Barceloni održava krajem veljače. Najavljuju inovativne pametne telefone, slikovne tehnologije, AIoT proizvode i revolucionarne koncepte.

Nakon debija na MWC 2023. Tecno će ove godine otkriti beskrajne mogućnosti inovacija putem prikazujući svoja najnovija otkrića i tehnologije. Ne čudi takva najava jer Tecno je prošlu godinu završio na četvrtom mjestu po broju isporučenih pametnih telefona.

Najave kreću od futurističkog robotskog psa i prvih kombiniranih AR naočala i Windows ručnog seta za igranje do inovativnih konceptualnih materijala, flagship pametnih telefona i AIoT uređaja.

Izvor: Hand-out/TECNO Mobile Limited

"Oduševljeni smo što se vraćamo na MWC Barcelona s nevjerojatnom ponudom inovacija i tehnologija", rekao je Jack Guo, generalni direktor Tecnoa. "Ovaj međunarodni događaj izvrsna je platforma za nas da pokažemo kako nas suština brenda 'Stop at Nothing' osnažuje da posegnemo za budućnošću i isporučimo tehnologije budućnosti našim globalnim korisnicima."

Prošle godine Tecno je debitirao s lansiranjem pametnog telefona Phantom V Fold – sklopivog uređaja koji je dospio na više lista "Best Of". Ove godine Tecno će predstaviti futurističke AI i AR tehnologije, lansirati novi pametni telefon POVA 6 Pro 5G i predstaviti nove koncepte i još mnogo toga.

Tecno Camon 20 Premier 5G
Izvor: Tecno

Vidjet ćemo futurističke AI i AR tehnologije, a pozornost će sigurno privući Dynamic 1 – inteligentni robotski pas s AI i realističnim značajkama inspiriranim njemačkim ovčarom. S naprednim algoritmima i snažnim senzorima Dynamic 1 je sposoban intuitivno razumjeti naredbe i izvoditi razne radnje.

Tecno Pocket Go je prvi Windows AR set za igranje u industriji koji kombinira AR naočale i Windows dlanovnik. Lagani i prijenosni set korisnicima donosi novo impresivno AR iskustvo igranja.

Univerzalni ton je najnaprednija tehnologija slikanja više nijansi kože pokretana umjetnom inteligencijom te koristi novoprikupljene, nepristrane podatke i tri napredna mehanizma pokretana umjetnom inteligencijom za točnije hvatanje prave ljepote različitih tonova kože.

Tecno Megabook TI
Izvor: Tecno

Phantom Ultimate bit će Tecnov prvi konceptualni pametni telefon s pokretnim zaslonom, ima inovativni dvostrani zaslon koji se proteže od 6,55" do 7,11". Tecno će službeno predstaviti svoj najnoviji pametni telefon POVA 6 Pro 5G – novi uređaj izgrađen za super izdržljivost i optimiziranu zabavu.

Vidjet ćemo Megabook T16 Pro 2024 Ultra, prvu seriju u industriji prijenosnih računala s najnovijim Intel Core Ultra procesorima kako bi korisnicima pružili najbolje AI iskustvo i performanse u klasi.