S DVA KONTROLERA

RETRO KONZOLA: Podržano je više od 60 tisuća video igara

Kinhank Super Console X3 Pro ima hard disk od 500 GB memorije

Izvor: Aliexpress

Retro kao da nikada ne izlazi iz mode. Iako nije prva retro konzola za video igre ovaj model se ističe s velikim brojem igara koje se mogu igrati. Njih više od 60.000 su klasične igre za PSP, PS1, SS, a mogu se igrati u 8K rezoluciji.

Kinhank Super Console X3 Pro se na internet spaja preko WIFI6 rutera na 2,4 GHz i 5 GHz, može imati hard disk s 500 GB memorije, ugrađen u kućište, a materijal je aluminijska legura, u kombinaciji s odvođenjem topline kako bi se regulirao protok zraka i hlađenje.

Izvor: Aliexpress

EmuELEC4.6 i Media Video System te CoreE su tri sustava u jednom, a nakon kupnje se konzola samo spoji na izvor električne energije te poveže s ekranom. Uz ugranje igara s konzolom se mogu gledati i razni video i filmski sadržaji.

Podržava spremanje, pauziranje, dodavanje igara, igranje s više igrača te više jezika, ali među njima nema hrvatskog. U pakiranje su uključena dva kontrolera, omogućeno je povezivanje preko Bluetootha verzije 5.0, a možete birati između tri opcije broja podržanih igara: 40.000, 50.000 i 60.000 igara.

Čipset je Amlogic S905X3, ima 4 GB DDR3 memorije te 32 GB osnovne memorije, ukoliko se ne kupi verzija s hard diskom. Podržani su emulatori za Sega Saturn, DC, Naomi, MAME, Arcade, izlazi su 8K / HDR / H.265. Konzola Kinhank Super Console X3 Pro se prodaje preko web trgovine Aliexpress, a cijena joj je 140 eura.