180 HZ OSVJEŽAVANJA

DOLAZE S FAST IPS PANELIMA: Za precizne boje i široke kutove gledanja

Autor Krunoslav Ćosić

Nasljednici nagrađivane G2 serije, novi G4 modeli mogu se pohvaliti potpuno novim dizajnom

Izvor: AOC

AGON by AOC predstavlja sljedeći korak u gaming evoluciji, uz dva modela monitora sa stopom osvježavanja od 180 Hz, a ističe se i dizajn.

Kao nasljednici nagrađivane G2 serije novi G4 modeli mogu se pohvaliti potpuno novim dizajnom. AOC Gaming 24G4X od 23,8" (60 cm) i 27G4X od 27" (68 cm) dolaze s Fast IPS panelima za precizne boje i široke kutove gledanja.

Dolaze s još bržim osvježavanjem od 180 Hz, vremenom odziva GtG do 1 ms i NVIDIA G – SYNC kompatibilnošću. S cutting-edge značajkama i hrabrim izgledom novi modeli spremni su unaprijediti gaming iskustvo i za entuzijaste i esport natjecatelje.

AOC Gaming 24G4X
Izvor: AOC

Korištenjem boje – preciznih Fast IPS panela sa širokim kutovima gledanja, monitori su u stanju nositi se s laganim uređivanjem slika/videozapisa ili livestreamingom izvan samog gaminga. S vremenom odziva do 1 ms GtG zahvaljujući upotrebi Fast IPS panela, ovi su modeli namijenjeni gamerima koji zahtijevaju najveću preciznost i jasnoću.

Omogućuju im fragging u FPS-u, Battle Royaleu ili sličnim brzim naslovima, čineći ghosting brigom prošlosti. Monitori također podržavaju HDR10 te primaju HDR signale za živopisne i dinamične vizuale. Oba modela su kompatibilna s NVIDIA G-SYNC, eliminirajući trganje zaslona i zastajkivanje za glatku gaming akciju koristeći promjenjivu brzinu osvježavanja.

AOC Gaming 27G4X
Izvor: AOC

Dva nova modela s oznakama 24G4X i 27G4X ponose se potpuno novim dizajnom inspiriranim oštrim linijama i neobičnom estetikom stealth zrakoplova. Modeli su opremljeni kompaktnijom bazom nego prijašnji, koja je i elegantna i funkcionalna pružajući dovoljno prostora za tipkovnicu i miš tijekom intenzivnih esport akcija. Imaju univerzalne tamno-sive naglaske i trokutaste oblike na stražnjoj strani.

Zahvaljujući elegantnom dizajnu postolja čvrsto stoje s manjim otiskom na stolu, a budući da su Flicker-Free i imaju LowBlue način rada monitori omogućuju korisnicima da gameaju sve do sitnih sati.

AOC Gaming 24G4X
Izvor: AOC

Za gamere koji koriste držače monitora modeli nude opciju VESA nosača. Zahvaljujući svom dizajnu bez obruba s tri strane posebno su prikladni za multi-monitor instalacije. Ugrađeni zvučnici i izlaz za slušalice omogućuju korisnicima postizanje potpunog gaming set-upa u svega nekoliko minuta. Cijena za AOC Gaming 24G4X je 169 eura dok model AOC Gaming 27G4X košta 199 eura.