eliminira obrube

SAMSUNG NA SAJMU ISE 2024: Predstavljen je Transparent Micro LED

Autor Krunoslav Ćosić

Korejska tvrtka po prvi put u Europi predstavlja transparentni televizor

Izvor: @storyinpraha

Na sajmu ISE 2024, koji se održava u Barceloni, Samsung je prvi put predstavio Transparentni Micro LED u Europi. Radi se o revolucionarnoj inovaciji koja je prethodno globalno predstavljena na sajmu CES 2024.

Iz Samsunga ističu da s novom naprednom tehnologijom postavljaju novi standard na tržištu komercijalnih zaslona koji se svojom iznimnom propusnošću i jasnoćom ističe s izuzetno malenim MICRO LED čipom, uz precizan proizvodni proces koji eliminira obrube i lomljenje svjetlosti.

Samsung Shows World’s First Transparent MicroLED, 8K Wireless Projector
Izvor: Youtube

Transparentni MICRO LED može se prilagoditi bilo kojoj veličini ili omjeru pružajući dodatnu razinu prilagodbe za korisnike.

Ova tehnologija namjerava revolucionirati maloprodajne i izložbene prostore prikazujući istodobno važne informacije dok pruža pogled na stvarne proizvode ili stvara jedinstvenu atmosferu putem svoje transparentne površine. Ona predstavlja nove primjene i ponovno širi granice iskustva zaslona.

Izvor: @storyinpraha

Od predstavljanja The Walla 2018. godine, modularnog komercijalnog zaslona s MICRO LED tehnologijom koja nije ograničena veličinom, rezolucijom ili oblikom, Samsung je bio predvodnik u tehnologiji LED zaslona.

Vodstvo tvrtke Samsung u tehnologiji, kao i njezino umijeće, vidljivo je u ultra-fine razmaku piksela i specijaliziranim aplikacijama u virtualnoj proizvodnji nastavljajući istraživanje beskrajne mogućnosti vrhunske tehnologije zaslona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI