DO 20 DANA

NAJNOVIJI PAMETNI SAT: Ima ogromni AMOLED zaslon

Autor Krunoslav Ćosić

Predstavljen je novi smartwatch s OTS rotirajućom krunicom od nehrđajućeg čelika

Izvor: Xiaomi

Novi Redmi Watch 4 opremljen je kvadratnim ultra-velikim AMOLED zaslonom od 1.97″ za ugodnije iskustvo korištenja pametnog sata, uz 600 kandela osvjetljenja i 60 Hz osvježavanja. Ovo najnovije izdanje također je najveći kvadratni Redmi pametni sat koji pruža sveobuhvatnije iskustvo gledanja na samo jedan pogled.

Redmi Watch 4 po prvi put ima čvrst i pouzdan okvir od aluminijske legure za bolji dojam dizajna. Dostupne su dvije opcije boja, a nudi više od 200 početnih ekrana (watch faces). Dostupan je sa srebrno sivim ili opsidijansko crnim okvirom plus odgovarajućim remenom ili izborom remena u pastelno ljubičastoj, tamnoj boji cijana ili menta zelenoj boji.

Izvor: Xiaomi

Opremljen je velikom baterijom i energetski učinkovitim čipom optimiziranim za dugovječnost. Uživajte u iznimno dugom trajanju baterije od 20 dana u tipičnom načinu korištenja. Prijenosno magnetsko punjenje omogućuje vam napajanje jednostavnim dodirom za bezbrižnu upotrebu.

Izvanredan dizajn Redmi Watch 4 uključuje srednji okvir od aluminijske legure i prvi je Redmi pametni sat s OTS rotirajućom krunicom od nehrđajućeg čelika koja je jednostavna za rukovanje. Za još veću praktičnost Redmi Watch 4 ima potpuno novi mehanizam za brzo otpuštanje za promjenu remena.

Izvor: Xiaomi

Redmi Watch 4 opremljen je nadograđenim 4-kanalnim PPG senzorom za poboljšanu točnost otkucaja srca i praćenje kisika u krvi. Korisnici imaju izbor između više od 150 sportskih načina rada, uključujući šest automatski prepoznatih aktivnosti.

Napredne značajke uključuju Bluetooth pozivanje koje korisnicima omogućuje odgovaranje na pozive podizanjem ruke i dodirom. Redmi Watch 4 povezuje se s vašim pametnim telefonom putem Bluetootha, omogućujući vam da gledate i odbijate pozive na svom satu i sudjelujete u razgovorima pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika bez potrebe da vadite svoj pametni telefon.

Redmi Watch 4 dolazi u srebrno sivoj i obsidian crnoj boji s odgovarajućim remenom, već od 109 EUR.

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI