GAMING MONITOR

MONITOR POMAŽE IGRAČIMA: Redovito postižu izvrsne rezultate na velikim turnirima

Autor Krunoslav Ćosić

LG UltraGear monitori su specifični zbog izrazito brzog odziva i visokih stopa osvježavanja

Izvor: LG

Gen.G vodi niz profesionalnih esport timova specijaliziranih za popularne multiplayer igre među kojima je i League of Legends. Otkako je UltraGear 2021. godine postao službeni monitor Gen.G-a južnokorejski League of Legends team ostvaruje iznimne rezultate na prvenstvima, a između 2022. i 2023. ostvario je i tri uzastopne pobjede na sezonskim natjecanjima.

LG Electronics nastavlja svoje službeno partnerstvo s Gen.G Esports (Gen.G), jednom od vodećih svjetskih organizacija za esport. U okviru ove suradnje LG UltraGear, vrhunski gaming monitori poznati po visokoj stopi osvježavanja i brzom odzivu, i dalje će biti dostupni profesionalnim Gen.G timovima.

Izvor: LG

Chovy, osvajač zlatne medalje u League of Legends natjecanju na 19. azijskim igrama održanim u Hangzhouu i mid-liner igrač Gen.G timu, naglasio je da su LG UltraGear monitori specifični zbog „izrazito brzog odziva i visokih stopa osvježavanja, što donosi prednosti u zahtjevnim situacijama te omogućuje precizniju kontrolu i fluidnost poteza“.

Osim što aktivno podupire Gen.G timove u ostvarivanju ciljeva, koristeći dragocjene inpute profesionalnih igrača, LG također i surađuje s njima na razvoju nove linije UltraGear monitora.

Izvor: LG

Primjerice, nedavno predstavljen OLED UltraGear monitor (model 27GR95QL) dizajniran na League of Legends temu i u suradnji s igračima, pruža izuzetno uzbudljivo iskustvo igranja s jedinstvenim vizualnim identitetom.

LG pruža i podršku Gen.G Globalnoj Akademiji ustupanjem UltraGear monitora (model 27GR75FG) studentima koji imaju namjeru profesionalno se baviti esportom.