NOVI GALAXY

GALAXY EXPERIENCE SPACES: Samsung otvara zone diljem svijeta

Autor Krunoslav Ćosić

Idete li na MWC24 u Barcelonu svakako u posebnom okruženju isprobajte nove Galaxy AI značajke

Izvor: Samsung

Kroz „Galaxy Experience Spaces“ zone Samsung će obožavatelje uvesti u novu eru Galaxy AI. U osam gradova omogućit će korisnicima da isprobaju nove značajke Galaxy AI na nadolazećim Samsung Galaxy uređajima.

Galaxy AI omogućuje nove načine povezivanja, stvaranja i zabave. Zone, koje se otvaraju nakon Galaxy Unpacked događaja, obožavateljima će približiti najnovije Samsungove inovacije u gradovima uključujući Bangkok, Barcelonu, Berlin, Dubai, London, New York, Pariz i Seul.

Izvor: Samsung

„Samsung Galaxy osnažuje ljude s novim iskustvima i novim načina da rade ono što vole. S Galaxy AI, redefiniramo ono što je moguće na mobilnim uređajima. Ove zone pružit će Galaxy obožavateljima priliku da iz prve ruke upoznaju novu eru tehnologije, a mi jedva čekamo vidjeti kako će Galaxy AI osnažiti ljude da oslobode svoj potencijal“, rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Businessa u Samsung Electronics.

Odmah po ulasku u ove prostore posjetitelji će znati da su zakoračili u svijet mogućnosti koji pokreće Galaxy AI. Sve što će posjetitelji doživjeti bit će im dostupno vrlo brzo na najnovijim Galaxy uređajima. Kretanjem kroz interaktivne i zadivljujuće zone posjetitelji će vidjeti kako Galaxy AI osnažuje svakodnevne aktivnosti kao nikada prije, od otkrivanja novih mjesta do snimanja i dijeljenja sadržaja do komunikacije prelazeći preko jezičnih barijera.

SAMSUNG | Pozivnica za Galaxy Unpacked Siječanj 2024.
Izvor: Youtube

U svakoj regiji posjetitelji će doživjeti različite preokrete onoga što Galaxy nudi. Obožavateljima omiljena Nightography značajka i nova razina gejminga oduševit će posjetitelje nadahnjujući ih novim načinima za kreativnost i zabavu s vrhunskom tehnologijom.

Galaxy Experience Space lokacije:
• Bangkok: 18. siječnja – 11. veljače u Central Ladprao, 1691 Phahonyothin Road, Chatuchak 10900, Bangkok, Tajland
• Barcelona: 15. – 29. veljače u Plaza Catalunya, L'Eixample, 08002 Barcelona, Španjolska
• Berlin: 17. siječnja – 14. veljače u Mall of Berlin, Leipziger Platz 12, D-10117 Berlin, Njemačka
• Dubai: 18. siječnja – 14. veljače u Dubai Mall, Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
• London: 17. siječnja – 14. veljače u Westfield White City, 1081 Ariel Way, London W12 7GF, U.K.
• New York: 17. siječnja – 16. veljače u 50 W. 34 St., New York, NY 10001, Sjedinjene Američke Države.
• Paris: 17. siječnja – 14. veljače u Westfield La Defense, 15, Parvis de la Défense, Puteaux 92092, Francuska
• Seul: 18. siječnja – 12. veljače na Times Squareu, 15 Yeongjung-ro, Yeongdeungpo-gu, Seoul /
• Shinsegae Central City, 176 Sinbanpo-ro, Seocho-gu, Seul, Južna Koreja

Izvor: Samsung