Altec Lansing

NINTENDO SWITCH 2: Stiže (li) u jesen 2024.

Autor Davor Dakić

Nintendo nije komentirao izjavu u svojem priopćenju za tisak

Izvor: Wachiwit / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se svi nadamo da je vijest točna Nintendo još nije otkrio nikakve informacije o svojoj novoj konzoli Switch 2te postoji šansa kako je ovo samo nagađanje Altec Lansinga. Naime, oni su objavom o povratku GameSharka (zvat će se od sada AI Shark) vjerojatno slučajno spomenuli datum izlaska za Nintendo Switch 2.

Kako piše DigitalTrends, AI Shark je najavio svoj povratak u novom obliku umjetne inteligencije, a usput su spomenuli i kako je službeno lansiranje nove tehnologije zakazano za "koincidiranje s Nintendo Switch 2 u rujnu 2024."

Altec Lansing je dao izjavu za DigitalTrends te su pojasnili na što su mislili kada su spomenuli mjesec izlaska u rujnu te rekli kako misle na općenito izdanja u jesen 2024. Kasnije je tvrtka novinaru Bloomberga Jasonu Schreieru rekla da "samo nagađaju" o datumu izlaska.

To bi mogao biti samo pokušaj kontrole situacije i štete koja je nastala odnosno može nastati.

Izvor: Nintendo

AI Shark se neće fokusirati na šifre za varanje kao što je nekada bio prethodni brend Game Shark, a tehnologija se "fokusira na pomaganje pojedincima u poboljšanju njihovog igranja tijekom vremena." U objavi se također navodi da je AI Shark "skrojen za povremene igrače" te se "besprijekorno integrira s predanošću Altec Lansinga pružanju neusporedivih audio iskustava i donošenju vrhunske razine inovacije na tržište."

Nintendo je potvrdio više gaming naslova za Nintendo koji će biti lansiran 2024. Neki od njih su Another Code: Recollection, zatim Mario Vs. Donkey Kong te Princess Peach: Showtime, a svi bi trebali biti objavljeni u prva tri mjeseca 2024. godine. Stoga, s veseljem iščekujemo Nintendo Switch 2 koji najvjerojatnije izlazi tijekom 2024. Predviđaju to mnogi iz svijeta gaminga, iako Nintendo nije potvrdio niti naziv konzole, a niti datum izlaska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI