ULTRA PIXEL

MOTO G34: Motorola predstavlja povoljan 5G pametni telefon

Autor Krunoslav Ćosić

Moto G34 ima kameru od 14 megapiksela s takozvanom "ultra pixel" tehnologijom

Izvor: Motorola

Motorola je predstavila svoj najpristupačniji 5G uređaj do sada. Moto G34 je prvo lansiran u Indiji i Brazilu, a zatim bi trebao ići i na mnoga druga tržišta.

U izjavi Motorola napominje da je lansiranje modela Moto G34 imalo za cilj da se 5G tehnologija učini dostupnijom ističući "napredne" audio i fotografske mogućnosti uređaja uz njegov kompaktni oblik.

Izvor: Motorola

5G pametni telefon dolazi sa 6,5-inčnim zaslonom sa 120 Hz stopom osvježavanja, za koji Motorola tvrdi da će podržati bolje iskustvo igranja i streaminga. Njegov zaslon također nudi ekspanzivan prikaz s 85 posto omjera zaslona i tijela.

Moto G34 ima kameru od 14 megapiksela s takozvanom "ultra pixel" tehnologijom koja ima za cilj portrete učiniti jasnijima i senzorom od 50 megapiksela za četiri puta bolju osjetljivost pri slabom osvjetljenju.

Izvor: Motorola

Što se tiče zvuka Motorola G34 podržava Dolby Atmos zvučnik za koji tvrtka tvrdi da podržava kvalitetu zvuka visoke rezolucije. Uređaj pokreće Qualcommov Snapdragon 695 5G čipset i radi na Android 14 operativnom sustavu. Uz 8 GB radne memorije može se koristiti dodatnih 8 GB virtualnog RAM-a dok verzija s 4 GB radne memorije može iskoristiti dodatnih 4 GB virtualnog RAM-a. Memorija telefona je 128 GB.

Izvor: Motorola

Moto G34 ima bateriju od 5000 mAh sa snagom punjenja od 20 W i bit će dostupna od 17. siječnja 2024. po cijeni od 132 USD. Bit će predstavljen na odabranim tržištima u Europi, Latinskoj Americi i Aziji u narednim tjednima.