Gadgeti

HONOR MAGIC6: Inspiracija je 5000 godina duga povijest kineske civilizacije

Autor Smartlife

"Magic" Honor šeste generacije stiže već sljedeći tjedan

Izvor: Honor

Prve fotografije novog flagshipa podijelio je izvršni direktor Honora George Zhao. Kaže da su novi telefoni serije Honor Magic6 inspirirani "5000 godina dugom poviješću kineske civilizacije, načinom obrade kamena u 19. stoljeću i vitalnošću svega u prirodi".

George Zhao podijelio je fotografiju novog vodećeg telefona Honor Magic6 na društvenim mrežama detaljno opisujući inspiraciju koja stoji iza nove zelene boje i dizajna modula kamere na stražnjoj strani uređaja.

Prema njegovim riječima oblik “otoka” na kojem se nalaze senzori kamere inspiriran je 5000 godina dugom poviješću kineske civilizacije, načinom obrade kamena u 19. stoljeću i “vitalnošću svega u prirodi."

Izvor: Weibo / Digital Chat Station

A osim te marketinške priče uočljivo je da su novi Honor telefoni serije Magic6 zadržali neke značajke svojih prethodnika s brojem 5, poput tri "stražnje" kamere skladno uklopljene u lijepo dizajniran modul.

Osim Georgea informacije s novih telefona podijelio je i poznati Digital Chat Station. Objavili su slike telefona iz svih kutova, prije nego što se pojavio na Honorovoj službenoj online trgovini.

Izvor: Honor

U svojoj objavi na društvenoj mreži Weibo je George Zhao naveo da će telefoni biti ponuđeni s tri različita kapaciteta interne pohrane: 256 GB, 512 GB i 1 TB.

Inače, Honor bi već sljedeći tjedan, 10. i 11. siječnja, trebao organizirati veliki dvodnevni događaj na kojem bi osim novih flagship telefona trebalo biti predstavljeno i novo sučelje MagicOS 8.0. No, još nije objavljeno koji je dan namijenjen kojem proizvodu.

Izvor: Weibo / George Zhao