AMOLED OD 6,7 INČA

MWC24: Što možemo očekivati od novog Nothing Phonea?

Autor Smartlife

Sustav kamera na stražnjoj strani novog modela sastoji se od glavnog Samsung S5KNG9 1/1.5" 50 MP senzora

Izvor: YOUTUBE / MARQUES BROWNLEE

Objava s indijske web stranice sugerira da će uređaj biti dostupniji od prethodnog Nothing Phonea i dolazit će u četiri varijante: Indija, Europa, Japan i druga tržišta.

Novi nadolazeći pametni telefon srednje klase Nothing Phone (2a) bio je predmet brojnih curenja informacija u proteklih nekoliko tjedana, otkako je objavljeno da će termin njegovog lansiranja biti Mobile World Congress (MWC) 2024. koji se održava krajem veljače sljedeće godine u Barceloni.

Izvor: YOUTUBE / MARQUES BROWNLEE

Osim potencijalnog datuma lansiranja informacije koje je objavila indijska stranica Smartprix ukazuju na većinu specifikacija telefona i potvrđuju neke od dosad poznatih.

Ekran će najvjerojatnije biti AMOLED dijagonale 6,7 inča, rezolucije 1.084 X 2.412 piksela, s frekvencijom osvježenja od 120 Hz, proizvođača BOE i Visionox. Uređaj će pokretati Dimensity 7200 procesor.

Sustav kamera na stražnjoj strani novog modela sastoji se od glavnog Samsung S5KNG9 1/1,5" 50 MP senzora, uparenog s ultraširokim Samsung S5KJN1 1/2,76" također 50MP, dok će prednja selfie kamera vjerojatno imati Sonyjev 32 MP IMKS615 senzor.

Izvor: YOUTUBE / MARQUES BROWNLEE
Izvor: YOUTUBE / MARQUES BROWNLEE

Kada je u pitanju dostupnost uređaja objava sugerira da će uređaj biti dostupniji od prethodnog Nothing Phonea. Ukupno će se pojaviti četiri varijante: za Indiju, Europu, Japan i za tržišta ostatka svijeta.

Nothing Phone (2a) u početku će se nuditi u crnoj i bijeloj boji, a kasnije se u ponudi može očekivati i neka druga boja.

The Nothing Phone LOOKS Different
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI