120 HZ EKRAN

TECNO POVA 5: Ima tajnu opciju koja udvostručuje RAM memoriju

Autor Smartlife

Uz opciju ćete moći dvostručiti broj aktivnih aplikacija u pozadini

Izvor: Tecno

Tecno Pova 5 je gaming telefon koji krije jednu opciju zahvaljujući kojoj mu se samo jednim klikom udvostručuje RAM memorija.

Kada je ova opcija aktivirana aplikacije na telefonu Tecno Pova 5 rade 80 posto brže i moguće je u pozadini držati gotovo dvostruko više aktivnih aplikacija. Opcija Tecno Memory Fusion funkcionira dodjeljivanjem internih memorija radnoj memoriji kako bi se poboljšale performanse telefona i omogućilo korištenje više aplikacija u pozadini.

Zahvaljujući ovoj opciji korisnici pametnog telefona Tecno Pova 5 mogu povećati radnu memoriju s 8 GB na 16 GB i tako podići performanse ovog telefona na novu razinu.

S više dostupne radne memorije sve će aplikacije raditi bez ikakvog zastoja, a to se posebno odnosi na igre u kojima korisnici mogu maksimalno uživati ​​uz 6,78 inčni zaslon s visokim refreshom od 120 Hz i maksimalnom svjetlinom od 580 nita.

Izvor: Tecno

Tecno je ovaj model također opremio stereo zvučnicima s DTS i Sony Hi-Res certifikatima kako bi zaokružio cjelokupno iskustvo igranja, a tu je i poseban Aurora Engine pokretan umjetnom inteligencijom koji pruža munjevito brzu brzinu pokretanja igre.

Možete odmah uskočiti u akciju i ne brinite da će vam bilo što pokvariti zabavu jer Pova 5 gaming telefon opremljen je i velikom baterijom kapaciteta 6000 mAh.

Iako je Pova 5 prvenstveno gaming telefon tvrtka Tecno obratila je pozornost na sve njegove aspekte pa osim brzog MediaTek procesora i obilje memorije ovaj telefon ima moćnu 50 MP kameru za sve koji jako paze na fotografije i video materijal te izuzetno atraktivan dizajn u modernim bojama koji će ovaj telefon istaknuti u svakoj situaciji.