NAGLASAK NA DIZAJNU

VIZUALNO INOVATIVNE: Bežične slušalice Huawei FreeClip

Autor Krunoslav Ćosić

Novi tehnološki komad korisnicima daje alate za oslobađanje kreativnosti s iznimnom lakoćom

Izvor: Huawei

Huawei je u Dubaiju predstavio nove pametne uredske i audio proizvode koji potiču kreativnost. Na „Creation of Beauty“ su predstavljeni brojni novi uređaji i koncepti od kojih izdvajamo vizualno inovativne slušalice Huawei FreeClip, tablet Huawei MatePad Pro 13.2“ i laptop Huawei MateBook D 16.

Najnovije lansiranje proizvoda izvan Kine tematski se nastavlja na event „Fashion Forward“ održan u Barceloni u rujnu gdje je predstavljena nova linija nosivih pametnih uređaja. Novi tehnološki komadi izloženi u Dubaiju nagovijestili su daljnje razvijanje vrhunskih proizvoda koji aktivno spajaju modu s tehnologijom i privlače širu bazu korisnika.

Izvor: Huawei

Huawei FreeClip su dizajnom jedinstvene elegantne slušalice - donose bočnu insertaciju u uho i djeluju kao visokotehnološke naušnice. Kao predvodnice Huawei Fashion Forward manifesta ove slušalice donose inovativni C-Bridge Design koji pruža optimalnu udobnost slušanja zahvaljujući svom prozračnom obliku.

Uređaj je dizajniran na temelju više od 10.000 globalnih podataka o ljudskom uhu upotrebom ergonomske izrade na mikronskoj razini te isprobane i testirane izdržljivosti, što je i potvrđeno u više od 25.000 testova pouzdanosti.

Izvor: Huawei

Izvor: Huawei

Izvor: Huawei

C-Bridge Design služi i kao kopča i kao konektor za umetke za uši, kako bi se poboljšala udobnost nošenja u cijelosti. Kada se koriste s kućištem za punjenje FreeClip podržavaju do 36 sati slušanja.

FreeClip slušalice automatski identificiraju lijevo i desno uho korisnika i podržavaju AI Crystal-Clear pozive te povezanost s dva uređaja istodobno, što ih podjednako čini trendi dodatkom kao i audio uređajem koji je must have za putnike i ljubitelje fitnesa.

Novi tableti i laptop

Najnoviji Huawei MatePad Pro 13.2“ spaja najbolje značajke prijašnjih generacija i s novim tehnologijama podiže stvaranje u pokretu na potpuno novu razinu. Ogromni savitljivi OLED zaslon tableta dolazi na tankom kućištu debljine 5,5 mm i težine 580 g.

Izvor: Huawei

Izvor: Huawei

Zaslon je okružen okvirima od 3,4 mm kako bi proizveo nevjerojatnih 94% omjera između zaslona i tijela uređaja. Kao jedan od najtanjih tableta ikada napravljenih, s najužim okvirima i najvećim omjerom zaslona i tijela te Huawei X-True Display i Huawei Sound sustavima dobro reproduciraju mnoštvo obogaćujućih aplikacija i tehnologija kako bi pružio potpuno impresivnu audiovizualnu zabavu.

Dodaci tabletu su Huawei M-Pencil, olovka treće generacije koju pokreće tehnologija NearLink i Smart Magnetic Keyboard te otvaraju nove mogućnosti za kreativno stvaranje. Huawei M-Pencil povezuje se s tabletom putem NearLinka i podržava više od 10 000 razina senzora pritiska i poteza s visokim odzivom na dodir zahvaljujući NearLinkovom minornom kašnjenju prilikom odaziva, snažnoj sposobnosti sprječavanja smetnji, preciznom pozicioniranju, visokoj propusnosti, konkurentnosti te pouzdanosti.

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition ima PaperMatte zaslon s fantastičnom rezolucijom od 2800 x 1840 i maksimalnom brzinom osvježavanja od 144 Hz.

Izvor: Huawei

Prijenosno računalo Huawei MateBook D 16 nudi ekspanzivan pogled sa svojim 16-inčnim Eye Comfort FullView zaslonom, a teži isto kao i mainstream prijenosno računalo od 15,6 inča. Procesor Intel Core H-serije 13. generacije s apsolutnom se lakoćom nosi s intenzivnim obavljanjem više zadataka.

Izvor: Huawei