Gadgeti

Nadogradite svoj radni prostor ili stanicu za igranje s ambijentalnim svjetlom

Autor Ivan Vukić

12-u-1 trokutasta priključna stanica omogućuje brzi prijenos podataka i brzo punjenje

Izvor: Kickstarter

Uz spajanje na HDMI zaslon s 4K@30Hz docking station podržava 8K prijenos, USB 3.0, HDMI/DP, Type-C te SD/TF čitač kartica. Na stanici se nalaze mnogi konektori za povezivanje: 2x USB 3.0 priključka, 1 utor za TF karticu, 1 utor za SD karticu, 4 priključka Type-C, 1 Ethernet priključak, 1 DP i 1 HDMI priključak.

Olakšava se time priključivanje i prijenos, a stanica služi čak i kao stalak za telefon, što znači da će vaš telefon konačno stajati na mjestu dok radite ili učite. Bez obzira na to prenosite li podatke ili se povezujete s televizorom ili računalom to će biti upravo ono što vam treba kako bi vam malo olakšalo život.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Doživite munjevitu brzinu, uz podršku za USB 3.0 i teoretsku brzinu prijenosa do 5 Gb/s kao i PD 3.0 protokol i punjenje od 100 W, uključujući DC podršku za punjenje od 5 V tako da možete brzo i učinkovito napuniti sve svoje omiljene uređaje.

Podržane su veze s više uređaja i sinkroni prikaz uz ovaj višenamjenski proširivač sučelja. Sadrži podršku za povezivanje više uređaja uključujući HDMI za jedan zaslon koji podržava 4K@30Hz i dva porta koja istovremeno prikazuju; HDMI/DP koji podržava 1080P (MST način).

Za spajanje DP zaslona podržano je 4K@30Hz. Tu je i RJ45 sučelje 10/100/1000 Mbps adaptivno, maksimalna mrežna brzina je 1000M dok 3,5 mm utičnica za slušalice automatski identificira slušalice i automatski se prilagođava detekciji uključivanja i isključivanja zvuka. Zgodno je što 3,5 mm audio utičnica podržava funkciju poziva preko integriranog mikrofona. USB-C brzina prijenosa sučelja podržava 5 Gb/s, kompatibilno s USB 2.0.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Docking stanica sa svojim plug-and-play dizajnom olakšava povezivanje bilo kojeg uređaja bez ikakvih suvišnih instalacija upravljačkih programa. Ima čak i svoje vlastite sigurnosne značajke kao što su vremensko ograničenje i prekostrujna zaštita tako da ne morate brinuti o bilo kakvim nesrećama. Samo ga uključite i bacite se na posao.

Dobit ćete i šarena svjetla u sedam boja, za igranje s ambijentalnim svjetlom ugrađenim u priključnu stanicu koja vašem okruženju dodaje dašak elegancije i sofisticiranosti, a trenutno je dostupna kroz kickstarter kampanju prikupljanja novca. Cijena joj je snižena sa 159 na 79 američkih dolara, a isporuke kupcima kreću u veljači 2024.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI