DVIJE VELIČINE

PRODUKTIVNOST U PRIJENOSNOM OBLIKU: Samsung predstavio nove tablete iz serije A9

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+ dolaze u tri profinjene boje, uz naglasak na sigurnosti

Izvor: Samsung

Početna cijena za Samsung Galaxy Tab A9 je 189 eura dok plus verzija (Samsung Galaxy Tab A9+) košta od 265 eura, uz odabir između grafitne, srebrne i tamnoplave boje. Naglasak kod nove serije je na zabavi i produktivnosti.

Nova Galaxy serija tableta kombinira vrhunski video i audio sadržaj s hiperbrzom povezanošću podržavajući svakodnevne potrebe zabave i produktivnosti u prijenosnom obliku. Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+ primjer su povezanog Galaxy ekosustava nudeći besprijekorno iskustvo na više uređaja kao i inovativne načine za korisnike i njihove najbliže za sigurno kretanje digitalnim svijetom.

Tableti nude izbor između najvećih dijagonala zaslona tableta iz Galaxy A serije do sada, sa zaslonima od 8,7 i 11 inča koji korisnike potpuno uranjaju u njihove omiljene filmove, emisije ili igre.

Uz brzinu osvježavanja od 90 Hz korisnici Galaxy Tab A9+ mogu doživjeti kinematografska iskustva, igrati videoigre bez kašnjenja prikaza i uživati u impresivnom zvuku s četiri zvučnika koje pokreće Dolby Atmos tehnologija. Ističe se i hiperbrza 5G veza te nema potrebe za brigom o prekinutom streamingu dok ste u pokretu.

Samsung Galaxy Tab A9+
Izvor: Samsung

Drugi model Galaxy Tab A9 ima dva zvučnika i LTE povezivost. Oba tableta imaju elegantan i ujednačen dizajn sa stražnjim poklopcem meke teksture, što ih čini jednostavnima za rukovanje. Uz najveću pohranu i memoriju Galaxy Tab A serija pruža dovoljno prostora za pohranjivanje dokumenata, izvora inspiracije itd.

Samsung Galaxy Tab A9
Izvor: Samsung

Stvoren za povećanje produktivnosti i sposobnosti učenja Galaxy Tab A9+ donosi multitasking na razini osobnog računala uz Samsung DeX, a multiaktivni prozor omogućuje do tri podijeljena zaslona za maksimalno iskorištavanje mogućnosti multitaskinga. Korisnici serije Galaxy Tab A sada mogu snimati svoj zaslon pomoću opcije Screen Recorder, što olakšava naknadni pregled informacija i sadržaja.

Uz povezanost Samsung Galaxy uređaja korisnici mogu jednostavno premještati sadržaj između pametnog telefona, tableta i TV monitora. Quick Share pojednostavljuje dijeljenje datoteka bez potrebe za uparivanjem uređaja, što korisnicima olakšava slanje omiljenih sadržaja između uređaja.

Samsung Galaxy Tab A9
Izvor: Samsung

Samsung Knox na novoj Galaxy Tab A seriji osigurava sigurnost i zaštićenost podataka. Nadzorna ploča za sigurnost i privatnost omogućuje korisnicima da lako vide i kontroliraju što se događa s njihovim podacima. Uz funkciju privatnog dijeljenja sadržaja, sadržaj se šifrira prije dijeljenja.

Pošiljatelj može postaviti dozvole za pristup, datume isteka i još mnogo toga kako bi bio bezbrižan prilikom slanja osjetljivih informacija, a uz Secure Wi-Fi, korisnici mogu ponijeti svoj Galaxy Tab A9 ili A9+ na put bez brige o izlaganju rizičnim dijeljenim internetskim mrežama. Internetski promet je šifriran, a aplikacije za praćenje blokirane su tako da je pregledavanje privatno i sigurno.

Samsung Galaxy Tab A9+
Izvor: Samsung