POSEBAN OKVIR

THE FRAME-DISNEY100 EDITION: Samsung predstavio limitirano izdanje televizora

Autor Krunoslav Ćosić

Povod za posebnu verziju televizora je točno 100 godina postojanja Disneya

Izvor: Samsung

Samsung The Frame-Disney100 dolazi u verzijama od 55, 65 i 75 inča, a ovo ograničeno izdanje televizora ima elegantan okvir, 100 posebnih umjetnina iz Disneyjeve kolekcije i daljinski upravljač inspiriran Mickeyjem Mouseom, dizajniran da oduševi obožavatelje Disneyja diljem svijeta.

"Divno je surađivati s Disneyem za ovo posebno izdanje The Framea dok nevjerojatna potražnja nije iznenađenje i apsolutno smo oduševljeni ogromnim odazivom", rekao je James Fishler, viši potpredsjednik, Odjel kućne zabave i zaslona, Samsung Electronics Amerika.

“Samsungova tehnologija trebala bi se neprimjetno uklopiti u vaš osobni stil na način koji lako poboljšava vaš svakodnevni izgled i izgled vašeg uređenja. Jednostavno rečeno – to bi trebala biti magija. Tako smo uzbuđeni što ljudi mogu vidjeti kako The Frame pruža sve to.”

Izvor: Samsung

Frame-Disney100 Edition primjer je divnog spoja Samsungove tehnologije i Disneyjeve kreativnosti. Nakon uključivanja TV-a gledatelje pozdravlja logo Samsung x Disney100 na ekranu. Televizor također ima ekskluzivne okvire u prepoznatljivoj boji Disney100 - platinasto srebrni metal uparen je s posebnim daljinskim upravljačem Disney izdanja kao naklon Disneyjevom najomiljenijem liku, Mickeyju Mouseu.

Frame-Disney100 Edition također dolazi sa 100 Disneyjevih umjetnina kojima možete pristupiti izravno u Samsung Art Storeu. Uz sadržaj Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm i National Geographic obožavatelji Disneyja mogu organizirati i prikazati galeriju svojih najdražih likova i sadržaja izravno na svom TV-u.

Izvor: Samsung

Sa Samsung Art Storeom također možete uživati u prekrasno uređenim zbirkama iz vodećih međunarodnih muzeja kao što su Louvre, Tate i drugi kao i u umjetnicima od Moneta do Van Gogha.

Od svog lansiranja Samsung The Frame je redefinirao potrošnju sadržaja pretvarajući tradicionalne zaslone u zadivljujuća umjetnička djela. Obožavatelji diljem svijeta primijetili su tanak dizajn i mat zaslon televizora kao izvrstan dodatak koji odgovara preferencijama dizajna doma i interijera dok njegova vrhunska 4K QLED kvaliteta slike unosi novi život u umjetnost.