Gadgeti

ULEFONE ARMOR PAD 2: Robusni tablet s baterijom mega kapaciteta

Autor Krunoslav Ćosić

Ugrađena je baterija od 18.600 mAh, a tablet se može pohvaliti velikom izdržljivošću

Izvor: Ulefone

Proizvođač robusnih uređaja Ulefone izradio je tablet koji će izdržati najteže terenske uvjete. Tablet kombinira izdržljivost, performanse i svestranost kako bi zadovoljio potrebe profesionalaca, entuzijasta na otvorenom i uobičajenog svakodnevnog života.

S nizom impresivnih značajki i robusnih specifikacija Armor Pad 2 redefinira robusni tablet jer podržava IP68/IP69K/MIL-STD-810H certifikate tako da je iznimno izdržljiv i nudi otpornost na ekstremne uvjete. Bilo da radite u zahtjevnim industrijskim uvjetima ili se upuštate u avanture na otvorenom ovaj tablet može podnijeti sve.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Tu su i dodaci. Osim standardnog remena za ruku Armor Holster Pro, koji se sastoji od torbe za nošenje s remenom za ruku i postoljem, remen za nošenje na ramenu pruža zaštitu i omogućuje praktičnu i mobilnu radnu stanicu.

Nadalje, uSmart Expansion Connector omogućuje siguran i stabilan rad s uSmart dodacima kao što su endoskop i mikroskop. Ugrađeno je i svestrano LED svjetlo te Armor Pad 2 nudi dodatnu funkcionalnost pri slabom osvjetljenju ili u hitnim situacijama.

Uređaj može poslužiti kao rasvjetni uređaj za kampiranje, održavanje automobila ili signalni svjetionik, bilo da istražujete mračna okruženja ili trebate privući pozornost u hitnim slučajevima. S impresivnim 11-inčnim 2K zaslonom s 500 nita vršne svjetline Pad 2 nudi dobro vizualno iskustvo. Bilo da gledate dokumente, fotografije ili multimedijski sadržaj svaki detalj je živopisan i oštar.

Izvor: Ulefone

Mega baterija 18.600 mAh

S masivnom baterijom od 18.600 mAh Armor Pad 2 omogućuje napajanje tjedan dana bez prekida rada. U praksi, baterija će omogućiti 60 sati slušanja glazbe, 16 sati gledanja filmova te 840 sati na čekanju. Ugrađen je i NFC uz koji ćete iskusiti praktičnost i fleksibilnost te će Armor Pad 2 učiniti vaše poslovanje uistinu mobilnim i povezanim.

Armor Pad 2 pokreće MediaTek Helio G99 Soc, 8-jezgreni procesor takta do 2,2 GHz, uz 6 nm proizvodni proces, zajedno s grafikom ARM Mali-G57 MC2, što osigurava glatke i učinkovite performanse.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Bez obzira obavljate li više zadataka istovremeno, pokrećete li zahtjevne aplikacije ili uživate u grafički zahtjevnim igrama sve to može riješiti s lakoćom. U kombinaciji s do 16 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu imate dovoljno prostora za pohranjivanje datoteka, dokumenata i medija.

Armor Pad 2 ima prednju kameru od 16 MP i stražnju kameru od 48 MP za online sastanke, videopozive ili brze snimke na poslu. Dolazi s dvostrukim stereo zvučnicima pružajući impresivnu kvalitetu zvuka koja poboljšava vašu zabavu i multimedijsko iskustvo. Radi na Androidu 13, podržava munjevito brz WiFi 6 te ima podršku za 4G LTE kako bi se mogao koristiti i na otvorenom prostoru, bet dostupnog wirelessa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI