CIJENA 249 eura

MONITOR OD 27 INČA: 1500R zakrivljenost i gaming

Autor Krunoslav Ćosić

Monitor AOC Gaming CQ27G2S/BK omogućuje najbolje iz gaming svijeta

Izvor: AOC

27-inčni (68,6 cm) QHD zakrivljeni gaming monitor precizno je dizajniran za kombinaciju najtraženijih značajki gaming scene. AOC Gaming CQ27G2S/BK savršen je za igrače koji traže impresivno iskustvo igranja pri uzbudljivoj brzini osvježavanja od 165 Hz.

Kod velikog 27-inčnog monitora sa zakrivljenošću od 1500R u središtu je VA ploča koja pruža visoki kontrast od 3000:1, čineći ovaj gaming monitor uravnoteženim platnom za različite žanrove igara, filmove i još mnogo toga, a sve to uz vrhunsku izvedbu na visokoj razini.

Zakrivljenost stvara panoramsko vidno polje koje korisnike obavija u svijet vizualnog sjaja. Uz oštru QHD (2560x1440) rezoluciju i brzu stopu osvježavanja od 165 Hz gameri su spremni uživati u iznimno glatkom gaming iskustvu.

Vrijeme odziva monitora od 4 ms GtG (Grey to Grey) i munjevito brz MPRT(Moving Picture Response Time) od 1 ms osiguravaju da se svaki pokret prikazuje s neusporedivom jasnoćom, bilo da gameri istražuju živopisne igre otvorenog svijeta ili sudjeluju u natjecateljskim borbama u tijesnim kutovima.

Tu je i vrhunska HDR10 podrška dok CQ27G2S/BK oslikava scene s dinamičkim rasponom boja i omjerom kontrasta od 3000:1. Realistični vizuali uistinu privlače gamere detaljima u sjeni i svijetlim detaljima koji iskaču sa zaslona, stvarajući impresivno gaming iskustvo.

Uz tehnologiju Adaptive-Sync eliminira se trganje zaslona održavajući fluidnost tijekom intenzivnih gaming trenutaka. Dodamo li tome izvanrednu pokrivenost od 99 % sRGB CQ27G2S/BK otključava svijet mogućnosti koji nadilazi sami gaming.

Izvor: AOC

Osim što podiže samo gameanje na višu razinu njegov nevjerojatni raspon boja osnažuje grafičke projekte, naravno prikazane s visokom točnošću boja. Nisko ulazno kašnjenje monitora osigurava da se radnje korisnika momentalno pretvaraju u reakcije na ekranu, pružajući izrazitu konkurentsku prednost.

Uz gaming, novi se monitor može koristiti i za svakodnevne zadatke jer opremljen ergonomskim postoljem koje nudi podešavanje visine, nagiba i zakretanja, što korisnicima omogućuje da prilagode svoje postavke za vrhunsku udobnost.

Bilo da se upuštate u maratonsku gaming sesiju ili se bavite dugotrajnim radnim zadacima, monitor se prilagođava potrebama korisnika. Za gaming u kasne sate Flicker-Free tehnologija monitora i Low Blue Light način doprinose smanjenju naprezanja očiju tijekom dužeg korištenja osiguravajući da dobrobit korisnika ostaje prioritet.

Izvor: AOC

AOC monitor uključuje mnoge gaming značajke u svom OSD-u kao što je kontrola sjene, koja gamerima omogućava podešavanje razine sjene za poboljšanu vidljivost u slabo osvijetljenim scenama ili obrnuto. Prekrivanje nišana (Dial Point) omogućuje gamerima precizno ciljanje u FPS igrama u kojima nedostaje nišan. Značajke OSD-a također se mogu prilagoditi pomoću softvera AOC G-Menu.

AOC Gaming CQ27G2S/BK kraja rujna dolazi u hrvatske trgovine po maloprodajnoj cijeni od 249 €.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI