ZA DVA DANA

ULEFONE PONOVO OČARAVA Pametni telefon s baterijom kapaciteta 7700 mAh

Autor Krunoslav Ćosić

Baterija od 5000 mAh mnogim korisnicima nije dovoljna za cijeli dan korištenja

Izvor: Ulefone

Da, postoje korisnici kojima 4000 ili 5000 mAh kapaciteta nije dovoljno za cjelodnevno korištenje. Postoje korisnici koji tijekom dana imaju 7 ili više sati uključenog ekrana. Dodajte tome i pozadinske aplikacije te ako se koriste zahtjevne video igre, postaje jasno zašto takvi korisnici dnevno bateriju pune i po dva puta.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Ulefone ima rješenje – u smartphone Note 12P ugradili su bateriju od 7700 mAh koja se puni preko USB Type-C konektora snagom od 10 W. Bit će to dovoljno za 30 sati razgovora. Pametni telefon ima i veliki ekran od 6,82 inča tako da će poslužiti i za sate gledanja filmova i serija. Ili igranje igara. FullView HD+ zaslon na vrhu ima urez u obliku kapljice.

Nakon što je na tržište izbacio nekoliko robusnih telefona Ulefone lansira novi pametni telefon u svojoj Note seriji - Note 12P. Kada je u pitanju Ulefone Note serija, prvi dojam ovih telefona je moderan i prekrasan izgled, ali Note 12P ima nešto više! Zaronimo u specifikacije modela Ulefone Note 12P kako bismo osjetili njegovu snagu.

Ulefone Note 12P
Izvor: Youtube

U modelu Note 12P baterija velikog kapaciteta 7700 mAh osigurava kontinuirano napajanje i podržava OTG obrnuto punjenje. Dakle, s ovim telefonom možete napuniti i neki drugi telefon jer se može koristiti kao power bank.

Dimenzije 4G telefona su 173,6 x 79,1 x 10,2 mm te masa 237 grama tako da ne odskače previše od dimenzija današnjih telefona. Pokreće ga snažni osmojezgreni procesor u kombinaciji s 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, uz proširenje microSD karticama do 128 GB. Koristi najnoviji operativni sustav Android 11.

Izvor: Ulefone

Izvor: Ulefone

Trostruka kamera od 13 + 2 + 2 megapiksela straga snima fullHD video dok je kamera od 8 megapiksela ugrađena sprijeda te podržava otključavanje licem. Senzor otiska prsta smješten je bočno, na tipki za uključivanje telefona. Dizajn utora s 3 kartice može smjestiti TF karticu bez žrtvovanja sekundarnog SIM utora. Ulefone Note 12P dolazi u tri boje kućišta: plavoj, crnoj i crvenoj.

Izvor: Ulefone