RUTINA VJEŽBANJA

PAMELA REIF I SIR MO FARAH: Sportske ikone koriste pametne satove Huawei

Autor Krunoslav Ćosić

Veća učinkovitost vježbanja i bolje razumijevanje zdravstvenog stanja uz sat na ruci

Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz nove pametne satove, slušalice, tablet i pametne naočale na pozornicu u Barceloni Huawei je doveo sportaše kojima je pametni sat izuzetno bitan u njihovim uspjesima.

Pamela Reif, poznata globalna influencerica u sektoru fitnessa i wellnessa, kao i osvajač olimpijske, svjetske i europske zlatne medalje Sir Mo Farah postali su novoimenovani Huaweijevi ambasadori linija pametnih nosivih uređaja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Uključivanjem najnovijih nosivih uređaja u svoju rutinu vježbanja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 seriju i HUAWEI WATCH Ultimate, obje su sportske ikone uspjele podići svoju učinkovitost vježbanja i bolje razumjeti svoje zdravstveno stanje, istovremeno unoseći stil i modu u svoj dnevni look.

Sir Mo Farah je rekao: “Uvidi koje smo moj trenerski tim i ja uspjeli izvući iz ovih satova pokazali su se neprocjenjivima dok sam se natjecao na najvišoj razini. Dok prelazim s profesionalnog trčanja na ležerniji stil života, uzbuđen sam što ću istražiti što život nudi izvan staze noseći satove za svakodnevne aktivnosti i kao modni dodatak. Tu Huawei satovi zaista blistaju. Izgledaju jednako dobro kao što rade.”

Izvor: Krunoslav Ćosić

Huawei s uzbuđenjem najavljuje niz programa fitness treninga kreiranih zajedno s Pamelom Reif, dostupnih isključivo putem aplikacije Huawei Health. Oni će uključivati neke od Pamelinih najpoznatijih treninga, posebno prilagođenih kako bi sudionicima omogućili da maksimalno iskoriste svoje fitness i zdravstvene značajke pametnih satova.

Izvor: Huawei