Gadgeti

Kako bi pametni telefoni mogli izgledati u budućnosti?

Autor Krunoslav Ćosić

AIGC umjetnici umjetnička djela stvaraju koristeći kreativne AI alate

Izvor: Honor

Honor će danas otvoriti sajam IFA 2023 u Berlinu. U suradnji s AIGC umjetnicima prikazali su kakvi bi pametni telefoni mogli biti u budućnosti. Ideja je bila prikazati kako bi pametni telefoni mogli izgledati u budućnosti, vodeći se sljedećim temama:

1. Fokus na buduće modne artikle - kao što je spoj modnih artikala, poput lančanih torbi, s mobitelima, naglašavajući vrhunski zaslon pametnog telefona
2. Spoj klasičnih koncepata modnog dizajna i pametnih telefona, kao što je torbica x mobitel
3. Odjevna kombinacija dana + kombinacija pametnih mobitela i životnih scenarija u budućnosti.

Izvor: Honor

Izvor: Honor

Fotografije AIGC umjetnika pružaju uvid u ono što je moguće kada se tehnologija susreće s modom. Ovo otkriće ima ogroman potencijal za zabavu i samoizražavanje i pruža pogled u budućnost, gdje se granice između stvarnosti i digitalnog svijeta i dalje brišu.

HONOR je suradnju ostvario s:
ai_reflections: https://www.instagram.com/ai_reflections/
Bamgamesofc: https://www.instagram.com/bamgamesofc/
Artifauxreal: https://www.instagram.com/artifauxreal/
Astrodeum: https://www.instagram.com/astrodeum/
the.stars.collector: https://www.instagram.com/the.stars.collector/

Unfold Tomorrow

Opening keynote za IFA-u 2023. ove godine je pripao globalnom tehnološkom brendu Honor, što znači da sajam otvara svojom prezentacijom Unfold Tomorrow. Prezentacija će se održati prvoga dana sajma, 1. rujna s početkom u 10:00 sati u dvorani 21b, donoseći svježu energiju modnoj industriji i oblikujući nevjerojatna iskustva budućnosti. Više informacija možete pronaći na linku.

Izvor: Honor

Za sve one koji nisu u mogućnosti uživo pratiti događaj moći će to učiniti putem video streama koji će biti dostupan na nekoliko različitih platformi:

X

Youtube

Web stranica

Honorova službena web stranica bit će osvježena u petak oko 9.45 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu, s ugrađenim YouTube video streamom koji će biti dostupan u trenutku kada događaj počne.