ŽIVOTNI STIL

KONCEPTUALNI TELEFON: Ruši granice između tehnologije i mode

Autor Krunoslav Ćosić

Razvoj tehnologije promijenio je životni stil mnogih ljudi, a tehnologija sve više preoblikuje buduću modu i stil života

Izvor: Honor

Kroz nekoliko dana Honor će u Berlinu predstaviti konceptualni telefon koji ruši granice između tehnologije i mode. Najava je to suradnje između Honora i TIME 100. Honor poziva sve zainteresirane na raspravu TIME Lifestyle of Tomorrow, a kroz raspravu će se istražiti konvergencija tehnologije, mode, održivosti i životnog stila.

Kako je razvoj tehnologije promijenio životni stil ljudi? Kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života? Koje su mogućnosti za budući stil života uz spajanje tehnologije i mode? Kao teaser za IFA-u 2023 sva su navedena pitanja Honoru omogućila napraviti novi korak u spajanju tehnologije i mode.

Anne-Marie Tomchak, ex Vogue
Izvor: Honor

Teaser video daje kratki pregled nekih od najboljih kreativaca u industriji koji su udružili snage s Honorom fokusirajući se na tehnološko preoblikovanje životnog stila i istinsku intrigu o tome što pokreće životni stil sutrašnjice, izmičući novim budućim konceptima. Kratki video može se pogledati na linkovima:

Instagram: https://www.instagram.com/p/Cwfg2NmA9jT/
Twitter: https://twitter.com/TIME/status/1696236208383266882
Facebook: https://fb.me/1FujJsWEC2GAptX

Cjelokupni video bit će premijerno prikazan na Honorovoj IFA keynote prezentaciji 1. rujna 2023., s početkom u 10 ujutro u Berlinu, na kojoj će govoriti istaknuti govornici:

• Giles Deacon – Couture dizajner u Giles Deacon Group
• Bram Van Diepen – direktor dizajna, BURBERRY Menswear
• Anne-Marie Tomchak – novinarka, televizijska voditeljica i bivša urednica Voguea

Više informacija možete pronaći na linku.

Izvor: Honor