STIŽE USKORO

ZA RAD S BILO KOJE LOKACIJE: Motorola ThinkPhone dobila dvije nove funkcije

Autor Krunoslav Ćosić

Poslovni korisnici, koji koriste Motorolin pametni telefon, imat će radno mjesto bilo gdje

Izvor: Krunoslav Ćosić

Dizajniran ekskluzivno za poslovne korisnike Motorola ThinkPhone će uz dvije nove funkcionalnosti svojim vlasnicima omogućiti rad s bilo koje lokacije, zahvaljujući suradnji s Microsoftom. Nadogradnja uključuje potpuno integriranu podršku za Windows 365 mogućnosti oblaka i Push To Talk integraciju unutar funkcije Walkie Talkie koju nudi Microsoft Teams.

Windows 365 računalo u oblaku

Windows 365 kombinira snagu i sigurnost Microsoftove platforme u oblaku sa svestranošću i jednostavnošću korištenja PC uređaja. Integracijom ove mogućnosti u ThinkPhone Motorola nudi poslovnim korisnicima potpuno računalo u oblaku koje stane u njihov džep kako bi mogli raditi s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Izvor: Lenovo

Korisnici ThinkPhonea sada mogu maksimalno iskoristiti integraciju sustava Windows 365 i prenijeti Windows iskustvo sa svog ThinkPhone uređaja na veći zaslon jednostavnim povezivanjem uređaja s USB-C kabelom, zajedno s Bluetooth tipkovnicom i mišem.

ThinkPhone se može kombinirati s bilo kojim Lenovo monitorom uključujući ThinkVision P27h monitor s 27-inčnim QHD zaslonom kao i Bluetooth periferne uređaje kao što je Lenovo Professional Wireless Rechargeable

Kombinirana tipkovnica i miš ili Lenovo GO

Bežične ANC slušalice omogućuju potpuno Windows PC iskustvo sa svim personaliziranim aplikacijama, sadržajem i postavkama - gdje god se nalazile. Nova mogućnost ne samo što omogućuje korisnicima fleksibilnost koja podrazumijeva istinsku mobilnost i maksimalnu produktivnost već IT sektorima pruža priliku da se odmaknu od tradicionalnog poslovnog okruženja i smanje troškove.

Izvor: Lenovo

Povezivanje s kolegama uz Walkie Talkie

Kada smo zauzeti poslom važno je da je sve nadohvat ruke, a zahvaljujući legendarnoj crvenoj tipki na ThinkPhone telefonu sve je postalo još lakše. Uz samo dva dodira korisnici mogu uživati u glatkoj integraciji telefona i računala koju pruža Think 2 Think povezivost. Sada je ta funkcionalnost dodatno proširena dodavanjem značajke Walkie Talkie unutar aplikacije Teams.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Trenutna push-to-talk komunikacija koristi crveni gumb za aktiviranje ove značajke koja je dostupna na telefonu odmah nakon vađenja iz kutije i savršeno integrira crveni gumb na ThinkPhoneu s mogućnošću Walkie Talkie unutar aplikacije Microsoft Teams tako da korisnici mogu trenutno jednostavno komunicirati s timovima ili sektorima koristeći Teams kanale.

ThinkPhone korisnicima omogućuje kompletan skup sigurnosnih i značajki podrške koje pružaju najnapredniju zaštitu i jednostavno upravljanje svim postavkama uz ThinkShield platformu. Uz ThinkShield korisnici imaju pristup vrhunskoj sigurnosti, specijaliziranom hardveru, softveru i procesima koji osiguravaju sigurnost uređaja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Lenovo

Izrađen od aramidnih vlakana, koja su jača i lakša od čelika, u kombinaciji s aluminijskim okvirom i Gorilla Glass Victus staklom, ThinkPhone je dovoljno izdržljiv da postigne certifikat IP68 za otpornost na vodu i uranjanje, uz MIL-STD-810H testove izdržljivosti.

Premium specifikacije uključuju procesor Snapdragon 8+ Gen 1, veliki 6,6-inčni FHD+ zaslon, bateriju od 5000 mAh i Turbo Power punjač od 68 W koji je dovoljno snažan da napaja bilo koje prijenosno računalo Lenovo. Ultra Pixel kamera od 50 MP zaokružuje ovaj moćni uređaj pružajući vrhunsku kvalitetu slike u svakom video pozivu, bez obzira na svjetlosne uvjete. Podrška za Windows 365 i Walkie Talkie funkcionalnost bit će dostupni korisnicima ThinkPhonea u narednim tjednima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI